• A szaunázás szerelmeseit és az egészségbiztosítás által támogatott gyógykúrát igénybe vevő vendégeket is kedvezményekkel várja a Hungarospa.

  • Azonban mindkét akció hamarosan véget ér.

Január közepén két akciót is hirdetett a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum. Akik ezeket nem ismerték, vagy halogatták az igénybevételüket, azoknak nem árt igyekezni, ugyanis mindkét kedvezmény már csak március 14-ig érvényes.

Az Aqua-Palace „Helló tél!” akciója keretében a fürdőbelépőt váltó vendégek ingyen használhatják az élményfürdő szaunavilágát. A kedvezmény azokra is vonatkozik, akik délutáni belépőt vásárolnak.

A szaunázás kedvelőinek az Aqua-Palace kétszintes szaunavilága igazi kis oázisnak számít. Az első szinten három finn szauna, két gőzkamra, két infraszauna, merülőmedence, valamint egy Kneipp medence található. A második emeleten pedig finn szauna és merülőmedence biztosítja a kikapcsolódást.

A szaunarészleghez egy tágas, nyugágyakkal felszerelt pihenőrész is tartozik, de a vendégek a parajdi sótéglákból kirakott sókamrát is használhatják. Az akcióról minden további információt megtalálhat ide kattintva.

Aqua-Palace szaunavilágSzintén március 14-ig tart a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő gyógyászati részlegének a megszokottnál is nagyobb kedvezményt biztosító törzsvendég akciója. A fürdőben a naponta maximum 4 darab kezelést magában foglaló – egészségbiztosítás által támogatott – csomag hétfőtől péntekig napi 1600 forintért vehető igénybe (ez az ár egyébként még egészen április 30-ig érvényes). Ez minden eseten tartalmazza a gyógyfürdőbe szóló belépőt, de ezen felül napi egy pohár gyógyteát, vagy egy palack Pávai Vajna ásványvizet is ajándékba kapnak a vendégek.

Legalább 4 napra érvényes csomag vásárlása esetén vasárnap díjmentesen léphetnek be a gyógyfürdőbe, a kezelési napokon pedig ingyenesen látogathatják az Árpád uszodát. Sőt, a kezelési lapjuk bemutatása ellenében az Aqua-Palace élményfürdőbe is 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak napi belépőjegyet.

Ez már így is nagyon jó ajánlatnak számít, de ha már korábban két hasonló kúrán részt vettek a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben, akkor ettől kezdve törzsvendégnek számítanak. Ez alapesetben 10 százalékos kedvezményt jelent a napi csomagárból, azonban március 14-ig 20 százalékkal olcsóbban vehető igénybe a kúracsomag.

Kattintson ide és minden további tudnivalót megtalál a fürdőről és a kedvezményről is.

Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő