• Akik szeretnék elkerülni a zsúfoltabb napokat, azoknak adunk néhány tippet, hogy mikorra érdemes a tavaszi üdülésüket időzíteni.

  • Szerencsére kedvező szállásajánlatokat is találni ezekre az időszakokra.

A hosszú hétvégék és a tanítási szünetek idején a belföldi turizmus mindig nagyon felpörög, hiszen sokan indulnak útra valamelyik hazai üdülőhely felé. Megtelnek a fürdők és a közelükben található szálláshelyek is.

Ugyanakkor sokan inkább elkerülnék ezeket a forgalmasabb időszakokat, mert jobban kedvelik azokat a napokat, amikor kisebb a tömeg a termálfürdőkben és nyugodtabban tudnak pihenni. Ez azért is lehet jó döntés, mert a kiemelt időszakokon kívül sok szálláshely kedvezőbb árú csomagajánlatokkal várja a vendégeit.

Mikorra érdemes időzíteni az üdülésünket, ha ezeket a nyugisabb időszakokat keressük? A március 15-i hosszú hétvége utáni négy hétben semmilyen „jeles nap” nem lesz. Húsvétkor viszont négynapos hétvége (április 19-22.) következik, de érdemes a tavaszi tanítási szünettel is számolni, ami egy nappal előbb kezdődik és egy nappal később végződik, tehát az április 18. és 23. közötti napokat érinti. Ilyenkor nagyon sokan kiegészítik a szabadságukat a tanítási szünet napjaira is.

Cserkeszőlő GyógyfürdőMájus elseje kapcsán idén nem lesz hosszú hétvége, mert ez a nap szerdára esik. Viszont ekkor is igaz, hogy jó néhányan az előtte, vagy utána lévő két-két napot kiveszik szabadságként A május elseje után viszont öt olyan hét jön, amikor semmilyen ünnep nem lesz, hiszen a pünkösdi hosszú hétvégére június 8-10-ig kell várni.

Összességében tehát, akik egy nyugodt tavaszi üdülésre vágynak, azoknak érdemes még a tavaszi szünet kezdete (április 18.) előtti napokra, április 24. és 30. között, vagy május második hetétől kezdve szállást foglalniuk.

Cserkeszőlő termálfürdőAkárhogyan is döntenek, a Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Cserkeszőlő és a település évről évre népszerűbb termálfürdője kitűnő választás lehet egy kis kikapcsolódáshoz. A kitűnő gyógyvizéről ismert fürdővel pont szemközt találják a Solaris Apartman & Resort apartmanházat, ami remek ár-érték arányú szálláshelynek számít.

Solaris Cserkeszőlő apartmanAz igényesen berendezett, hotelszintű ellátást nyújtó apartmanházban zárt parkoló, díjmentes wifi és a fürdőszobákba bevezetett termálvízzel várják a vendégeket. A szálláscsomagjaik többsége pedig a fürdőbe való korlátlan napi átjárás lehetőségét is magában foglalja.

A Solaris Apartman & Resort ünnepi időszakokon kívül érvényes csomagjai közé tartozik a Tavaszi Wellness Napok. Az ajánlat félpanziós ellátást tartalmaz és akár hétvégéken is igénybe vehető, egészen május 31-ig. A csomag árát és minden további információt megtalál ide kattintva.

A Helló Tél nevű csomag szintén félpanziós ellátást tartalmaz. Az ára rendkívül kedvező, s pusztán annyi megkötéssel jár, hogy az ünnepi időszakokon kívül és vasárnaptól péntekig érvényes. A május 31-ig foglalható a csomagról itt tudhat meg minden további részletet.

Az Ajándék Éjszaka nevű csomag azoknak lehet nagyon jó választás, akik hétköznap és szintén az ünnepeken kívül látogatnának el Cserkeszőlőre. Vasárnapi érkezés és pénteki távozás esetén ugyanis egy éjszakát ajándékba adnak, azaz 20 százalékos kedvezményt biztosítanak a teljes árból. Az apartmanház 4=5 akciójáról ide kattintva találhat további információkat.

Solaris Cserkeszőlő apartman