• Felújították a szabadtéri gyermekmedencét, de játszósarkot és játszóházat is kialakítanak a fürdőben.

  • Kisgyerekes családoknak is érdemes ellátogatni Cserkeszőlőre, ahol kedvező szállásajánlatok is elérhetők.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében található Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ idén ünnepli a megnyitásának 64. évfordulóját. A cserkeszőlői ma már az ország legnépszerűbb termálfürdői közé tartozik, amiben nagy szerepe van annak, hogy az elmúlt évtizedekben folyamatosan újdonságokkal jelentkeztek.

A következő időszakban olyan fejlesztéseket valósítanak meg, amelyeknek leginkább a kisgyerekes családok, illetve az aktívabb kikapcsolódást kedvelők örülhetnek. Ezek közé tartozik, hogy időmérőt szereltek fel a beltéri csúszdás medencéhez, így mostantól akár versenyezni is lehet, hogy ki ér le gyorsabban a medencébe.

Szintén a fedett fürdőt érinti, hogy kialakítanak egy játszósarkot és egy játszóházat, de a tavasz folyamán a kinti játszóteret is bővítik. Felújították a szabadtéri gyerekmedencét is, amit majd a strandszezonban vehetnek birtokba a legfiatalabb fürdővendégek.

A régi téli fürdő helyén épülő Baby World család- és gyermekbarát fürdőkomplexum pedig majd a jövő év nagy újdonsága lesz. Az új fürdőegységnek köszönhetően 1000 négyzetméter vízfelülettel bővül a létesítmény.

Cserkeszőlő beltéri csúszdaA többnapos cserkeszőlői üdülést tervezőknek ideális választás lehet a fürdővel szemben található Solaris Apartman & Resort. A színvonalas apartmanház vendégei külön díj fizetése nélkül használhatják a zárt parkolót, a wifit, a fürdőszobába bevezetett termálvizet, de a szállásdíj már a korlátlan számú átjárást biztosító fürdőbelépőt is tartalmazza.

A kisgyerekkel utazóknak is érdemes felkeresniük az apartmanházat, hiszen számos családbarát szolgáltatásuk van. Ezek közé tartozik, hogy kérésre kiságyat, babakádat, etetőszéket is bekészítenek. Remek családi programlehetőséget jelent, hogy a vendégek kerékpárt, bringó hintót és gran tour gokartot tudnak kölcsönözni. Sőt, a napokban már az apartmanházban található Carpigiani fagyizót is megnyitották.

Az apartmanház napi szobaárait itt, az aktuális csomagajánlatait pedig ide kattintva tudja megnézni.

Solaris CserkeszőlőFontos információ, hogy a Tavaszi Wellness Napok és a Helló Tél csomag érvényességi idejét is meghosszabbították, egészen május 31-ig foglalhatók. Mindkét csomag a kiemelt, ünnepi időszakokon kívül érvényes.

A Tavaszi Wellness Napok a hét bármely napján, legalább 2 fő, 2 éjszakás tartózkodása esetén érvényes. A csomagár a szállásdíjat, félpanziós ellátást, fürdőbelépőt, díjmentes parkolást és wifit is tartalmazza. Kattintson ide a további információkért.

A Helló Tél csomag pedig csak abban különbözik a fentiektől, hogy vasárnaptól péntekig szóló foglalás esetén érvényes, cserébe még kedvezőbb áron érhető el. Erről az ajánlatról ide kattintva olvashat el minden tudnivalót, és az apartmanház honlapján akár egyből le is foglalhatja a szállását.

Solaris Cserkeszőlő apartman

Solaris Apartmanház Cserkeszőlő