• A hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexum nyári nyereményjátékot hirdetett a belépőjüket online formában megvásároló vendégek számára.

  • A játék augusztus 18-ig tart.

A Hungarospa Zrt. már évekkel ezelőtt bevezette az internetes jegyvásárlási lehetőséget. A praktikus megoldás révén a vendégek már az indulásuk előtt számítógépen, vagy akár mobiltelefonon is megvásárolhatják a belépőjegyüket. A gyógyfürdőbe, a strandfürdőbe, az aquaparkba és az Aqua-Palace élményfürdőbe egyaránt válthatók ebben a formában belépők.

Az internetes jegyvásárlás menete nagyon egyszerű. A Hungarospa weboldalán a jegyvásárlás menüre kell kattintani, ahol kiválaszthatják a fürdőlátogatás dátumát. Ez lehet akár az adott nap, de 30 napra elővételben is megvásárolhatók a jegyek. A folyamat végén pedig bankkártyával tudják kifizetni a belépők árát.

További érv az online jegyvásárlás mellett, hogy jelenleg egy akció is érvényben van, ami egészen augusztus 18-ig tart. Minden internetes vásárló részt vehet a nyereményjátékban, ehhez csak annyit kell tenniük, hogy a jegy megvétele előtt pipálják ki a „Részt kívánok venni a Hungarospa Zrt. nyereményjátékában” négyzetet.

A játékban résztvevők között minden héten 2 darab Csodás Magyarország belépőt sorsolnak ki. Ez a jegy a gyógy- és strandfürdőbe, aquaparkba, valamint a fedett élményfürdőbe egyaránt érvényes. A nyereménybelépő augusztus 31-ig használható fel. A játék fődíja pedig egy két fő részére, a Hungarospa Thermal Hotelbe szóló wellnesshétvége lesz.

Hajdúszoboszló HungarospaA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.