• A fenyőfákkal körülvett, nyugodt környezetben található Barack Prémium Apartman ideális hely a pihenésre.

  • A nyári szezonban saját medencét is használhatnak az apartmanházak vendégei.

Van miből választaniuk a tiszakécskei Barack Prémium Apartman vendégeinek. A szálláshelytől néhány lépésre ugyanis egy 5×10 méteres – kifejezetten az apartmanházakhoz tartozó – temperált vizű medence várja őket a nyári szezonban. Ugyanakkor a 10 medencés Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő is mindössze 200 méterre található a szálláshelytől.

Az idei lesz a harmadik szezonja a Barack Prémium Apartmannak, ami egy fenyőfákkal körülvett területen található és 12 apartmant foglal magában. A stúdiók 27 négyzetméteresek és maximum négy fő befogadására alkalmasak. A nagyobb, 57 négyzetméteres házakban pedig akár hatan is kényelmesen elférnek. Az apartmanházak egész évben működnek, nyáron klimatizáltak.

A Barack Prémium Apartman ideális szálláshely lehet pároknak, családoknak, csoportoknak is. A teljesen felszerelt apartmanházakban olyan extra bekészítések is találhatók, mint a kávé, a wellness törölköző, a szaunabelépő. Érdemes megemlíteni a bababarát bekészítéseket is: a fürdetőkádat, az etetőszéket, az utazóágyat, a fellépőt és a WC szűkítőt.

Tiszakécske Barack Prémium ApartmanA szállásdíj minden esetben tartalmazza a vezeték nélküli internetet, a közeli gyógy- és élményfürdő használatát, – az érkezés és a távozás napján is – de a nyári tanítási szünet ideje alatt a 16 év alattiaknál a csúszdajegyet is. A vendégek közvetlenül az apartmanok mellett tudnak parkolni, amiért szintén nem számítanak fel díjat.

Tiszakécske Termál BungalóAz apartmanházak alapesetben önellátóak, de igény esetén lehetőség van svédasztalos reggelire a Barack Hotelben, illetve akár hidegtálat is lehet rendelni és a fürdő éttermét is igénybe tudják venni.

A Barack Prémium Apartmanról további információkat talál ide kattintva a honlapjukon.

Tiszakécske bungaló szállás