• A Kajla útlevéllel rendelkező gyerekek a nyár végéig kedvezményes árú belépővel látogathatják a hajdúszoboszlói Hungarospa strandfürdőjét.

  • Szintén augusztus 31-ig érvényes a fürdőkomplexum Csodás Magyarország akciója.

Idén nyáron a Magyar Turisztikai Ügynökség az alsó tagozatos diákokat megcélzó kampányt indított. A gyerekek Kajlát, a kíváncsi vizslakölyköt keresve fedezhetik fel az ország turisztikai látványosságait, ami hozzájárul ahhoz, hogy megszeressék a belföldi utazást.

A Kajla útleveleket minden alsó tagozatos gyerek számára eljuttatták a tanév végén. Ebbe a füzetbe gyűjthetik a diákok a turisztikai célpontok pecsétjeit. Az akciót a MÁV is támogatja, így júliusban a Kajla útlevéllel rendelkező gyerekek ingyen utazhatnak a vasúttársaság belföldi járatain. Ezen felül a felnőtt kísérőjük számára is 33 százalékos kedvezményt biztosít a MÁV.

Az akció keretében érdemes Hajdúszoboszlóra elvonatozni, hiszen a Hungarospa fürdőkomplexum is csatlakozott a „Hol vagy Kajla?” kezdeményezéshez. Ezt azt jelenti, hogy a Kajla útlevelet felmutató alsó tagozatos diákok kedvezményes áron válthatnak belépőt a strandfürdőbe: a 2100 forintos diákjegyet 1700 forintért vásárolhatják meg. A fürdő akciója egész júliusban és augusztusban érvényes.

Kajla akció HungarospaA Magyar Turisztikai Ügynökség egy másik akciójához is csatlakozott a Hungarospa. A Csodás Magyarország nevű, belföldi forgalomélénkítő kampány keretében ugyanis kedvezményes belépőjegycsomagot kínálnak a vendégek számára.

A Csodás Magyarország karszalag a Hungarospán belül a gyógy- és strandfürdőbe, az aquaparkba és az Aqua-Palace élményfürdőbe egyaránt belépést biztosít. A felnőtt belépőjegy 8000 forintba, a diák belépő 6500 forintba, a gyermekjegy pedig 4500 forintba kerül.

A fürdő minden egyéb szolgáltatásáról pedig ide kattintva talál további információkat.