• Az egerszalóki és a demjéni fürdőben is gondoltak a gyerekekkel érkező vendégekre.

  • Ráadásul olyan szálláshelyet is találni, ahol egy modern játszóházat is kialakítottak, kifejezetten a családos vendégkör igényeinek megfelelően.

Amennyiben valaki a Heves megyében található Egerszalókon tölt el pár napot és szereti a fürdőket, akkor számos lehetőség áll a rendelkezésére. (Ahogy ezt egy korábbi cikkünkben össze is foglaltuk). Felvetődhet ugyanakkor kérdésként, hogy kisgyerekes családoknak is érdemes-e egerszalóki üdülésen gondolkodni?

A válasz egyértelművé válik, amint megnézzük a közeli termálfürdők kínálatát. Az egerszalóki Saliris Resortban összesen 17 medence közül választhatnak. Ezen belül pedig mind a szabadtéren, mint a fedett fürdőben találunk gyermek- és pancsolómedencéket. Ráadásul a fürdőn belül egy pelenkázóhelyiség is a vendégek rendelkezésére áll.

Nincs messze a demjéni fürdő sem. Itt a termálfürdőben egy beltéri gyermekmedence is található, de nagyobb gyerekek számára jó választás a nyáron üzemelő aquapark is. A demjéni Cascade barlangfürdőn belül pedig szintén találhatunk gyerekeknek kialakított fürdőrészt, de játszóházat és családi csúszdát is.

Egerszalók termálfürdőAkár az egerszalóki, akár a demjéni fürdő mellett döntünk, jó kiindulási hely lehet Egerszalók egyik legújabb, idén januárban megnyitott szálláshelye, a Villa Cuvée Egerszalók . A 4 épületből és 21 szobából álló szálláshely a Saliris Resorttól 1,8 kilométerre, de a demjéni fürdőtől is csak 3,8 kilométerre található.

A Villa Cuvée minden szobája rendelkezik terasszal, vagy erkéllyel. Sőt, akár családi szobát is választhatunk és igény esetén kiságyat, babakádat és etetőszéket is tudnak biztosítani. A gyerekek nagy örömére a szabadtéri játszótér mellett egy beltéri játszóházat is találunk a szálláshelyen. Itt 57 négyzetméteren spirál csúszda, labdatenger, trambulin és lengőkötél is a kicsik rendelkezésére áll.

Villa Cuvée játszóházMindezek mellett természetesen a Villa Cuvée minden szobája légkondicionálóval felszerelt és biztosított az ingyenes wifi is. Továbbá mikrohullámú sütő, tűzhely, vízforraló, zuhanyzó, hajszárító és íróasztal is a szobák felszereltségéhez tartozik.

Villa Cuvée Egerszalók

Villa Cuvée EgerszalókA cikk megjelenését a Villa Cuvée támogatta.