• A megszokottnál tovább tartanak nyitva a hétvégén és belépőjegyes akcióval is várják a vendégeket.

  • Kedvezményes ajánlattal állt elő a Csokonyavisontai Gyógyfürdő.

  • UPDATE: Szombaton az akciót törölték a Facebook oldalukról.

Nem hittük volna, hogy mostanában fürdős akcióról fogunk írni, erre tessék, mégis csak akad egy. Hétfőtől már az Igali Gyógyfürdő és a szegedi Napfényfürdő Aquapolis is bezár, így akkortól kezdve már egy kezünkön meg tudjuk számolni a koronavírus-járvány idején is nyitva tartó fürdőket.

A nyitva tartók közül a Csokonyavisontai Gyógyfürdő állt elő egy akcióval. Március 21-én és 22-én, azaz szombaton és vasárnap 8:30-tól 18 óráig lesznek nyitva. (A szokásos 8:30-16:00 közötti nyitva tartás helyett). A felnőtt fürdőbelépőt 1500 forintos kedvezményes áron kínálják (a teljes ár amúgy 2200 forint). 15 és 18 óra között pedig még olcsóbb délutáni jegy is vásárolható 1000 forintért. (Máskülönben 1600 forint a zárás előtt 3 órával váltható belépő ára).

A Csokonyavisontai Gyógyfürdőben jelenleg egy fedett és két szabadtéri gyógyvizes medence áll a vendégek rendelkezésére.

UPDATE: szombaton már nem szerepelt az akció a Facebook oldalukon. Azért mutatunk róla egy screenshotot, nehogy bárki azt gondolja, hogy képzelődtünk:

 

Egyébként a veszélyhelyzet ellenére továbbra sem tilos a fürdők üzemeltetése. Azonban a hazai fürdők döntő többsége mostanra mégis a bezárás mellett döntött. Részben a vírus terjedése, részben az emiatt drasztikusan lecsökkent vendégforgalom miatt.

Részünkől – annak ellenére, hogy még vannak nyitva tartó fürdők – nem ajánljuk a látogatásukat!