• Továbbra is nagyon kedvező áron vehetők igénybe a társadalombiztosítás által támogatott fürdőgyógyászati kezelések a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben.

  • Április végéig még az előszezoni ár érvényes.

A Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) támogatásával az ország számos fürdőjében kínálnak különféle gyógyászati kezeléseket. Érdemes ugyanakkor tudni, hogy a betegek által a szolgáltatások után fizetett önrész összegében igen nagy eltérések vannak az egyes fürdők között. Ráadásul különbség lehet az orvosi rendelés időtartalmában, valamint egyes szolgáltatások hozzáférési idejében is.

Utóbbi azt jelenti, hogy nagyon sok fürdőben korlátozzák a tb-s vendégek gyógyfürdőben való tartózkodását: néhol csak napi 2 órás tartózkodásra jogosít a kedvezményes belépőjegy. Máshol pedig az igénybe vehető medencék köre korlátozott a NEAK-os belépő megváltása esetén.

Mindezek figyelembevételével azt nyugodtan állíthatjuk, hogy Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő NEAK-csomagajánlata a legkedvezőbbek közé tartozik. Nemcsak az árában, hanem a kínált szolgáltatások körében is.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben április 30-ig még előszezoni áron, hétköznapokon 1700 forintért vásárolható meg a fürdőgyógyászati csomag.

Ez az ár napi 4 kezelést, továbbá egy gyógyfürdő belépőt tartalmaz, ami egész napra érvényes. (Sok más fürdőben a napi 4 kezelésbe a fürdőbelépőt is beleszámolják, azaz a hajdúszoboszlói ajánlat olyan, mintha egy gyógykezelést ajándékba adnának).

Fontos azt is tudni, hogy a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben minden munkanap rendelnek reumatológus szakorvosok, – hétköznap 7-18 óra között – akik beutaló és várólista nélkül fogadják a betegeket. Azért ez sem tekinthető mindenhol magától értetődő lehetőségnek.

Amennyiben indokolt, akkor a szakorvos további kezeléseket is javasolhat a betegeknek, hiszen a támogatott fürdőkezelések mellett elektroterápiás kezelések, szén-dioxidos gyógygázfürdő is elérhető házon belül.

Hungarospa gyógyfürdő

S ha mindez nem lenne elég, akik már legalább két hasonló kúrán részt vettek a fürdőben, azok törzsvendégnek számítanak és az említett csomagárból 10 százalékos árkedvezményben részesülnek.

Továbbá a kezelési napokon ajándékba kapnak egy félliteres Pávai Vajna ásványvizet, vagy egy bögre gyógyteát. Szintén a kezelési napokra vonatkozó lehetőség, hogy ingyen látogathatják az Árpád uszodát. A legalább négynapnyi kúracsomagot megvásároló vendégek pedig a vasárnapi gyógyfürdő belépőt is ajándékba kapják.

Amennyiben többnapos gyógykúrán vesznek részt, azért érdemes egyszer felkeresni az Aqua-Palace élményfürdőt is. Erre jó lehetőséget jelent az, hogy a kezelőlap 20 százalékos kedvezményre jogosít az élményfürdő belépők árából.

A fürdőkomplexum szolgáltatásairól minden további információt megtalál ide kattintva, a Hungarospa honlapján.

Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő

A cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.