• Nem búslakodnak, hanem jó kis akciót és nyereményjátékot hirdettek Sárváron.

  • Jó lenne több hasonló kezdeményezést látni.

Végignézve a hazai fürdők honlapjait és Facebook oldalait, azért nagyon szomorú kép tárul elénk. A legtöbb helyen a bezárásról (hivatalosan: a működés ideiglenes felfüggesztéséről) szóló hírek szerepelek, valamint legfeljebb annyi, hogy remélik, minél előbb újból megnyithatnak.

Ez alól csak néhány fürdő kivétel. A mosonmagyaróvári Flexum Thermal&Spa lelkesen dokumentálja a folyamatban lévő felújításait. Megnézhetjük, hogy a gyomaendrődi Liget Gyógyfürdőben nagytakarítást és javításokat végeznek a kényszerű üzemszünet idején. Valamint Hajdúnánáson is dokumentálják a karbantartási munkákat. A kisújszállási Kumánia Gyógyfürdőben pedig a kollégáikban is igyekeznek tartani a lelket, amiről rendszeresen posztolnak a Facebookon is.

Viszont jó látni, hogy már olyan fürdő is akad, ahol még inkább készülnek a jövőre és kitaláltak egy egész jó akciót. A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő ugyanis az értékalapú utalványokra hirdetett egy kedvező ajánlatot. Ez alapján az április 30-ig megvásárolt utalványok értékéhez 20 százalékot hozzáadnak ajándékként.

Az utalványok a fürdőben és a szálláshelyeiken (hotel és kemping) is felhasználhatók. Nem kell attól tartani, hogy a zárvatartás miatt felhasználatlan marad az utalványt, hiszen két évig beváltható. Az utalvány ellenértéke bankkártyával, vagy banki átutalással fizethető, valamint akár SZÉP Kártya is használható. Azaz jó alkalom lehet a pihenőkártyán ragadt feltöltések elköltésére.

A sárvári akcióról itt olvashat további információkat. Érdemes felkeresni a fürdő Facebook oldalát is, ott ugyanis egy nyereményjátékot hirdettek: sárvári emlékek feltöltésével lehet páros belépőt és a szállodájukba szóló 2 éjszakás wellness pihenést nyerni. A játék április 12-ig tart.