• Számos belépőjegyekre vonatkozó kedvezmény vehető igénybe, valamint 990 forintos és 999 forintos jegyek is válthatók a következő hetekben.

  • Az egyik fürdőben már esti zenés programot is rendeznek.

Bükfürdő: kétféle akciót is hirdetett a Bükfürdő Thermal & Spa. A „Visszajövünk!” kampány keretében azok, akik wellness szolgáltatást vesznek igénybe a fürdőben, a következő alkalommal 20 százalékkal olcsóbban válthatnak fürdőbelépőt. A wellness szolgáltatásaik jelenlegi listáját itt találja. Az akció július 15-ig tart, a kedvezmény beváltására pedig augusztus 31-ig van lehetőség.

A fürdő másik akciója június 14-ig érvényes. Ennek a lényege az, hogy akik még távozásuk előtt megvásárolják a következő fürdőbelépőjüket, azok 20 százalékos kedvezményben részesülnek. Ehhez a távozást megelőzően fel kell keresni a fürdő valamelyik információs pultját. Az akció a felnőtt és a 2+1-es családi belépőre vonatkozik. A kedvezményes belépőjegy június 15. és augusztus 31. között használható fel.

Demjén: a Demjéni Termálfürdőben minden pénteken éjjel 2-ig DJ party-t tartanak. A fürdőben jelenleg három medencével várják a vendégeket a hét minden napján. A demjéni fürdő belépőjegyeinek árai továbbra is értékarányosak.

Gyula: ez tulajdonképpen nem igazi akció, hiszen a kisebb medencekínálathoz igazították a Várfürdő jegyárait. Viszont más fürdőkben, – ahol szintén csökkent a használható medencék kínálata – a korábbi jegyárakhoz képest nem kínálnak ennyire olcsó belépőt. A lényeg: a Várfürdő strandjára mindössze 990 forintért váltható jegy. A 6 év alattiak számára pedig ingyenes a belépés. A fürdőben jelenleg a gyermek víziparadicsom használható élményelemek nélkül, a hullámmedence hullámszolgáltatás nélkül, továbbá a csúszdás medence áll a fürdőzők rendelkezésére. Június folyamán a medencék köre az 50 méteres úszómedencével fog bővülni.

Kehidakustány: a Kehida Termálban május 29. óta a fedett fürdőrész is nyitva tart. Június 5-ig pedig egy akció is igénybe vehető, ami azt jelenti, hogy a jegyek árából 20 százalékos kedvezményt nyújtanak.

Orosháza-Gyopárosfürdő: a Parkfürdőt, az uszodát és az élményterasz kültéri medencéit június 13-án fogják megnyitni. Ebből az alkalomból egy nyitási akciót hirdettek: június végéig egységesen 999 forintért vásárolhatók meg a belépők. 6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Zalaszentgrót: a jól tanuló gyerekek olcsón strandolhatnak a Zalaszentgróti Termálfürdőben. A fürdő akciójának keretében ugyanis ahány 5-ös jegye van egy gyereknek a bizonyítványában, annyiszor 3 százalékos kedvezményre jogosult. Így akár 45 százalékos kedvezményt is kaphat. Az akció június 16. és augusztus 31. között érvényes. Az igénybevételéhez a 2019/2020-as tanévben megszerzett bizonyítvány, vagy másolata és a diákigazolvány bemutatása is szükséges.