• Olcsóbb belépőjegyek, családi belépős kedvezmények, 999 forintos jegy – sokféle akciót hirdettek a frissen megnyitott fürdők.

  • Hévízen egyes szolgáltatásokat kedvezőbb áron kínál a Tófürdő.

Budapest: az Aquaworld élményfürdőben jelenleg már üzemel a három strandmedence, a belső úszómedence, valamint a beltéri élménymedencék és az összes óriáscsúszda. Viszont június 12-ig a belépők még csökkentett áron vásárolhatók meg. Ez egy egész napos felnőtt belépő esetén 4870 forintot, egész napos diák és nyugdíjas belépőnél 3970 forintot jelent.

Cegléd: érdemes összefogniuk a ceglédi fürdőt felkereső családoknak, ugyanis két négytanú családnak, azaz 8 főnek (4 felnőttnek, 4 gyermeknek) 19.990 forintos áron biztosítják a kombinált fürdőbelépőt. Az akció hétköznapokon érvényes, június 13. és július 15. között. A családok gyermek tagjai 3-18 évesek, vagy nappali tanulói jogviszonnyal rendelkező diákok lehetnek.

Hévíz: egész napos Tófürdő belépő megvásárlása esetén bizonyos szolgáltatásokat kedvezményes áron vehetnek igénybe a vendégek. Ennek keretében a 40 perces masszázs 8300 forint helyett 7000 forintba kerül. A 20 perces regeneráló iszappakolás 6000 helyett 5100 forintba kerül. A 90 perces manikűr-pedikűrért pedig 9100 forint helyett 7700 forintot kell fizetni. Az akció július 15-ig tart.

Kehidakustány: meghosszabbították a Kehida Termál akcióját, ami azt jelenti, hogy még június 15-ig érvényes a 20 százalékos kedvezmény a belépőjegyeik árából. A Kehida Termálról itt talál további információkat.

Makó: az újranyitást követően egy rövid ideig csak a Makón és környékén élőket fogadták a Hagymatikumban, viszont május 28. óta már az ország minden részéről várják a fürdőzőket. Július 15-ig egy akció is érvényes a fürdőben: családi belépő vásárlásakor ajándékba adnak egy gyermek belépőt, ami a következő fürdőlátogatáskor váltható be. Ez utóbbira bőven hagynak időt, hiszen 2021. május 31-ig érvényes az ajándék belépő.

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő: június 6-án újra megnyitott a Parkfürdő. Egyelőre a fedett fürdőrész és a töltő-ürítő rendszerű gyógyvizes medencék még nem használhatók, viszont ezt kedvezményes belépőárakkal kompenzálja a fürdő. Ez azt jelenti, hogy majdnem az összes jegytípus árából 20 százalékos kedvezményt nyújtanak. A kedvezmény csupán a 100 forintos baby jegyre és a 18:30 után megvásárolható 1000 forintos belépőre nem vonatkozik.

Orosháza-Gyopárosfürdő: a nyitva tartó vidéki fürdők köre június 13-án Gyopárosfürdővel, azon belül is a fürdő strandi részével bővül. A fürdő nyitási akciójának keretében június végéig mindössze 999 forintba kerülnek a belépők. 6 éves kor alatt a belépés ingyenes.