• A Tisza partján fekvő kisvárosban található Barack Thermal Resort júniusi akcióval várja a 60 év feletti korosztályt.

  • Az időben foglalók pedig jelentős kedvezménnyel tervezhetnek őszi apartmanos üdülést.

  • Már a fürdőkomplexum vadonatúj csúszdaparkjának átadására sem kell sokat várni.

A dél-alföldi régió egyik kedvelt üdülőhelyének számít Tiszakécske. A közvetlenül a Tisza partján található település nagyon szép természeti környezetben fekszik. Ideális azoknak, akik nyugodt pihenésre vágynak, de a településen az aktív kikapcsolódást, kirándulási lehetőségeket kereső turisták is megtalálják a számításukat.

A tiszakécskei Barack Thermal Resort üdülőközpontban gyógyvizes medencékkel is rendelkező fürdő, többféle minőségi szálláshely áll a vendégek rendelkezésére. Utóbbiak közé tartozik a négycsillagos Barack Thermal Hotel, valamint a Barack Thermal Apartmanok és a Barack Prémium Apartmanok.

Külön szállásajánlat a 60 év felettieknek

Az elmúlt hónapok után a 60 év feletti korosztályra biztosan ráfér egy kis kimozdulás és pihenés. Érdemes még a csendesebb, ámde igazán nyárias hónapban, júniusban lecsapniuk a Barack Thermál Hotel által kifejezetten a 60 év felettiek számára összeállított csomagajánlatra.

A „Senior kedvezmény – Korral jár!” csomag már 2 éjszakás tartózkodástól foglalható, vasárnapi, hétfői, keddi vagy szerdai érkezés esetén. Az ajánlat félpanziós ellátást tartalmaz és magában foglalja a fürdőkomplexum korlátlan használatát.

Barack Thermal Hotel Tiszakécske

Mindezek mellett olyan apróságokra is figyel a hotel, hogy strandtörölközőt, fürdőköpenyt, egy ajándék félliteres ásványvizes is biztosítanak, a szobákban pedig kávé- és teabekészítés várja a vendégeket. Érdemes azt is tudni, hogy a fürdőt és a szaunavilágot a távozás napján is zárásig használhatják.

Június 30-ig foglalható csomagról minden tudnivalót megtalál ide kattintva.

Tiszakécske Barack senior

Őszi előfoglalási akció: akár 25 százalékos kedvezmény

A Barack Thermal Apartmanok és a Barack Prémium Apartmanok egész évben a turisták rendelkezésére állnak. Akik apartmanos szállást keresnek, azok az utolsó helyeket még le tudják foglalni júniusra.

Az őszi üdülést tervezőknek pedig érdemes megnézniük az apartmanok őszi előfoglalási csomagajánlatát. Ehhez érdemes tudni, hogy mindkét apartmantípus alapesetben önellátó, de hidegtál és akár félpanzió is igényelhető. Szintén mindkettőnél a szállásdíj már tartalmazza a fürdőkomplexum használatát, a Barack Prémium Apartmanoknál pedig a szaunavilág szolgáltatásait is díjmentesen vehetik igénybe. A Barack Thermal Apartmanokban szállást foglalók számára grátisz kerékpárhasználatot is biztosítanak.

A mindkét apartmantípusra érvényes csomagajánlat lényege, hogy minél előbb foglalnak, annál nagyobb kedvezményben részesülnek.

Júniusi foglalás esetén 25 százalék, júliusi foglalásnál 20 százalék, augusztusi foglalásnál 15 százalék kedvezményt kapnak.

Az őszi előfoglalási csomag a Barack Thermál Apartmanoknál szeptember 27-től, a Barack Prémium Apartmanoknál szeptember 1-től érvényes. Mindkét ajánlat december 24-ig foglalható.

Tiszakécske Barack Prémium apartman

Hamarosan nyit a csúszdapark

Akár hosszabb üdülés, akár egynapos kirándulás keretében keresnék fel a Barack Gyógy- és Élményfürdőt, érdemes tudni, hogy hamarosan – várhatóan július elején – átadnak egy vadonatúj csúszdaparkot. A fürdőzők anaconda csúszda, kétpályás családi csúszda, kamikaze csúszda, valamint csúszógumis rafting és inga csúszda közül választhatnak.

Itt látványterveket is talál az új csúszdaparkról.

csúszda Tiszakécske illusztráció

A cikk megjelenését a Barack Thermal Resort támogatta.