• Önnek is hiányzik a termálvizes fürdőzés?

  • A cserkeszőlői Solaris Apartman & Resortban másoktól távol élvezheti a gyógyvíz kedvező hatását.

A járványveszély enyhülésével sokan már alig várják, hogy a nyáron felkeressék valamelyik fürdőhelyet. Ugyanakkor jó néhányakban félelem is van az idei nyaralással kapcsolatban. Az igazság az, hogy tulajdonképpen mindkét csoport megtalálhatja most a számítását Cserkeszőlőn.

A kedvelt üdülőhely fürdőjének szabadtéri része június 22-től fogad – nem Cserkeszőlőn élő – vendégeket, viszont jelen állás szerint a töltő-ürítő rendszerű gyógyvizes medencéket nem lehet majd használni. Azonban tudunk egy megoldást, hogy a termálfürdőtől függetlenül élvezhessék a cserkeszőlői termálvíz kitűnő hatását.

A fürdővel pont szemben található Solaris Apartman & Resort ugyanis jelenleg is nyitva tart. Sőt, az összes apartmanjuk fürdőszobájában egy külön csaptelepen továbbra is elérhető a cserkeszőlői termálvíz. Biztonságos módon, a saját szálláshelyén, a fürdőszobai kádban kapcsolódhat ki a cserkeszőlői vízben ejtőzve. Itt nem kell aggódnia a távolságtartás miatt.

Cserkeszőlő Solaris gyógyvíz kádfürdőRáadásul azt is érdemes tudni a Solaris Apartman & Resortról, hogy tágas, 40 és 70 négyzetméter közötti apartmanokkal és lakosztályokkal rendelkeznek. Mindegyikhez külön nappali, hálószoba és jól felszerelt konyha tartozik. Akár egy 6 fős családnak is kényelmes szállást tudnak biztosítani. Az apartmanházban természetesen kiemelt figyelmet fordítanak a higiéniás szabályok betartására is.

A nyugodt, tiszta levegőjű, nem zsúfolt település és környéke pedig biciklivel, vagy akár bringóhintóval is bejárható – az apartmanházban mindkettőt bérbe is veheti.

Solaris Cserkeszőlő apartmanA Solaris Apartman & Resort összeállított egy rendkívül kedvező árú csomagajánlatot, amit június 30-ig vehetnek igénybe. A csomag már 5500 forint/fő/éj ártól foglalható. Az ajánlat tartalmazza a szállásdíjat, a privát termálvíz korlátlan használatát, a zárt parkolót, a vadonatúj játszótér és az ingyenes wifit igénybevételét. Alapesetben önellátó az ajánlat, de igény esetén reggelit, vagy félpanziós ellátást is tudnak biztosítani. Idegenforgalmi adót pedig idén nem kell fizetni.

A minimum 2 fő, legalább 2 éjszakás tartózkodása esetén érvényes csomagról és az apartmanházról minden további információt megtalál ide kattintva.