• A szaunázás kedvelői és a nyugdíjasok egyes napokon kedvezményes belépőt válthatnak.

  • A szezonon kívül is üzemel a szabadtéri medencék egy része.

A Hajdúnánási Gyógyfürdőt a tavaszi járványhelyzetet követően május 28-án nyitották meg újra, s ekkortól kezdve a gyógyászati kezeléseik szintén elérhetővé váltak. A Hajdúnánási Televíziónak Bagi Zsolt fürdővezető elmondta, hogy sajnos az újranyitást követően sokáig nem volt túl kegyes hozzájuk az időjárás, igazából csak augusztusban volt rendes strandidő.

Viszont a nyár utolsó hónapjában már megközelítették a tavalyi év hasonló időszakának vendégforgalmát és árbevételét. A fürdővezető beszélt arról is, hogy a korlátozások miatt ugyan nem tudtak minden tervezett nyári programot megtartani, viszont amire mégis sor került, – éjszakai fürdőzés, családi nap – azok sikeresnek bizonyultak.

A fürdő strandi részét szeptember közepén bezárták, ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy ne lennének nyitva tartó szabadtéri medencéik. Üzemel az egyik tanmedence, valamint hétköznap az egyik, hétvégén mindkét termálmedencéjük.

Sok más fürdőhöz hasonlóan Hajdúnánáson is fokozott biztonsági intézkedések vannak érvényben. Így például folyamatosak a fertőtlenítések, a bejáratnál testhőmérsékletet mérnek és a dolgozóik a zárt terekben maszkot hordanak.

Az őszi szezonra két akcióval is készültek, az egyik a nyugdíjas kedd, a másik a szauna szerda. Ez azt jelenti, hogy keddenként a nyugdíjas igazolványt felmutató vendégek 1200 forintért válthatnak napi belépőt. Szerdánként pedig a szaunával kombinált fürdőbelépő csak 2000 forintba kerül.

A helyi televízió lenti videójában nem hangzik el, de fontos információ, hogy október elejétől kezdődően péntekenként a fürdő meghosszabbított nyitvatartási idővel várja a vendégeket: egészen 22 óráig tartanak nyitva. Szintén lényeges információ a Hajdúnánási Gyógyfürdő látogatását tervezőknek, hogy október utolsó hetében, egészen pontosan október 26. és 30. között karbantartási szünetet tartanak, a fürdő majd október 31-én (szombaton) nyit ki újra. A karbantartási szünet november 2 és 6. között lesz!