• Többféle gyógyvizes medence, szauna, gőzkabin, sószoba is található a szállodában.

  • Sőt, a hotel saját gyógyászati részleggel is rendelkezik, így akár ki sem kell mozdulni az épületből.

  • Hol van ez a szálloda?

A gyógyvizes üdülőhelyek vendégei közül sokan nem szeretik a fürdőtől távolabb eső szálláshelyeket. Ez nem lustaságból adódik, hanem a meglévő egészségügyi – általában mozgásszervi – problémák miatt nem mindig könnyű és fájdalommentes számukra a mozgás. Legalábbis a gyógykúra első napjaiban.

Nekik azok a legjobb szálláslehetőségek, ahol nem egyszerűen csak közel van a gyógyfürdő, hanem akár házon belül található. Erre nagyon jó példa Hajdúszoboszlón a Hungarospa fürdőkomplexum saját szállodája, a Hungarospa Thermal Hotel.

A Hungarospa Thermal Hotelben megtalálható ugyanaz a gyógyvíz, mint a szomszédos gyógyfürdőben. A szálloda három beltéri és egy kültéri gyógyvizes medencével rendelkezik.

Ráadásul a hotelhez gyógyászati részleg is tartozik, így a kezelések miatt sem kell kilépni az épületből. Ezek a kezelések egyébként akár társadalombiztosítás támogatásával is elérhetők.

Hungarospa Thermal HotelA szállodában ezen felül olyan különleges szolgáltatás is elérhető, mint az IBR diagnosztika és kezelés, ami elektromos és mágneses impulzusokat használ a gyógyítás során. (Erről ide kattintva talál további információkat).

Mindezeken túl finn szauna, infraszauna, gőzkabin, sószoba is a vendégek rendelkezésére áll a hotelben, ahol egy tágas étterem is található. Szintén a hotel kényelmi szolgáltatásai közé tartozik a díjmentes vezeték nélküli internet, a zárt parkoló használata. Az allergiások számára parkettás szobákat is kialakítottak, de a mozgássérülteknek is tudnak ajánlani speciális berendezésű szobákat.

Hungarospa Hotel szobaA városban az egyedüli szálloda, ahonnan a hotelben megszálló vendégek külön díj fizetése nélkül sétálhatnak át a hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe, vagy éppen az Árpád uszodába.

A Hungarospa Thermal Hotelről minden tudnivalót elolvashat ide kattintva a honlapjukon.

tangentor Hungarospa HotelA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.