• Hétköznapokon a gyógyfürdő belépőnél is kevesebbe kerül az egészségbiztosítás által támogatott kúracsomag, ami a gyógyászati kezelések és a fürdőbelépő mellett ajándék szolgáltatásokat is tartalmaz.

  • Sőt, a Hungarospa őszi akciójának keretében egy élményfürdő belépőt is kapnak a vendégek.

A hajdúszoboszlói Hungarospa nemcsak méretével emelkedik ki a hazai fürdők sorából, hanem a gyógyászati szolgáltatásaival is. A társadalombiztosítás által támogatott klasszikus fürdőgyógyászati kezeléseken túl is számos egyéb eljárás elérhető a gyógyászati részlegükön, a mofettától kezdve a különféle elektroterápiás kúrákig. A fürdőben dolgozó szakorvosok minden munkanap, beutaló és várólista nélkül várják a vendégeket.

Ráadásul a társadalombiztosítás által támogatott kezeléseket egy igen kedvező csomagajánlat keretében kínálják. Ez azt jelenti, hogy a napi négyféle gyógykezelésen felül (!) adnak egy teljes napra érvényes gyógyfürdő belépőt.

Amennyiben valaki legalább négy napra érvényes csomagot vesz igénybe, akkor a vasárnapi gyógyfürdő belépőt ajándékba kapja. Kezelési napokon a csomagár tartalmaz egy pohár gyógyteát, vagy egy Pávai ásványvizet. Szintén a kezelési napokra érvényes kedvezmény, hogy ingyen átjárhatnak még az Árpád uszodába is, valamint a kezelőlap bemutatásával 20 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőt az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe.

Mindezt most egy további akcióval is megtoldották, ugyanis 2020. szeptember 15. és december 15. között a kúracsomagot igénybe vevők, minden héten egy alkalommal ingyen látogathatják az Aqua-Palace élményfürdőt. Ez a lehetőség hétköznapokra vonatkozik.

Hajdúszoboszló gyógyfürdőA Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő kedvezményes csomagajánlatának díja hétköznapokon mindössze 1900 forint. Azaz olcsóbb, mint egy napi gyógyfürdő belépő, így aki gyógyulni érkezik a fürdőbe, annak mindenképpen érdemes igénybe vennie a csomagajánlatot. Arról nem is beszélve, hogy akik korábban már két hasonló kúrán részt vettek, azok 10 százalékos kedvezményt kapnak a fenti árból.

A fürdő egy új gyógyulástörténetet is publikált a napokban, a gerincproblémával küszködő hölgy történetét itt olvashatja el.

Hajdúszoboszló Aqua-Palace Pávai medenceA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.