• A jövő hónap első napjától egy új, kedvezményes ajánlatot is kínál a Hungarospa Thermal Hotel.

  • Külön szálláscsomagot állítottak össze azoknak is, akik az október 23-i hosszú hétvégére keresnek kikapcsolódási lehetőséget.

Október többszörösen ideális időszak egy pár napos üdüléshez. Az ősz második hónapjában kellemetlenül meleg időre már végképp nem kell számítani, de még a nagy hidegek sem érkeznek meg. Az ősz talán ebben a hónapban mutatja meg a legszebb arcát.

A gyógyfürdős üdülések kedvelői is szeretik ezt az időszakot, hiszen ilyentájt még a fázósabbak is kimerészkednek a szabadtéri medencékbe. Például Hajdúszoboszlón a gyógyfürdő szabadtéri medencéi az október elseje utáni időszakban is működnek. Ugyanez igaz a fürdő saját szállodájára, a Hungarospa Thermal Hotelre, ahol nemcsak a beltéri, hanem a szabadtéri gyógyvizes medence is használható a nyári szezonon kívül.

Azoknak, akik hajdúszoboszlói pihenésben gondolkodnak, érdemes tudni, hogy már október elsejétől érvényes a Hungarospa Thermal Hotel téli akciója, ami jelentős kedvezményt nyújt a vendégek számára.

Az akciós szállásajánlat már 2 éjszakás tartózkodástól érvényes és félpanziós ellátást tartalmaz. Ezen felül a vendégek díjmentesen használhatják a szálloda zárt parkolóját, ingyenes a wifi, fürdőköpenyt biztosítanak számukra és még egy koktélkuponnal is kedveskedik nekik a szálloda. Mindezek mellé érdemes TB kezeléseket is kérni, hisz a saját gyógyászatkiváló szakértelemmel gondoskodik az egészségmegőrzésről.

Hungarospa gyógyvizes medenceA szállásdíj tartalmazza a hotel saját fürdőrészlegének a használatát, de a vendégek korlátlan alkalommal átjárhatnak a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőbe, valamint (az elutazás napja kivételével) az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe is.

A konkrét árakat megnézheti ide kattintva, a hotel honlapján, ahol akár egyből le is foglalhatja a szállását. Amennyiben október utáni pihenést tervez, akkor is érdemes megnéznie az ajánlatot, hiszen a kedvezmény egészen december 22-ig érvényes.

Azok számára is kínál egy szálláscsomagot a Hungarospa Thermal Hotel, akik az október 23-i hosszú hétvégére keresnek kikapcsolódási lehetőséget. Az október 22. és 25. érvényes ajánlatuk 3 éjszakás tartózkodást tartalmaz és a félpanziós ellátás mellett szintén magában foglalja a zárt parkoló, a wifi, valamint a hotel medencéinek és a szomszédos fürdőkomplexum (gyógyfürdő és fedett élményfürdő) szolgáltatásainak a használatát.

Az október 23-i csomagajánlatról ide kattintva olvashat el minden további tudnivalót.

Hungarospa Thermal HotelA cikk megjelenését a Hungarospa Zrt. támogatta.