• Egy teljesen új uszodát adtak át Balatonfüreden, ahol a 33 méteres úszómedence és egy kisebb tanmedence mellett wellness részleget is kialakítottak.

  • Már ismertek a jegyárak is.

Január 10-től látogatható Balatonfüreden a városi uszoda. Az egymilliárd forintba kerülő létesítmény a helyi szabadidő és konferencia központ mellett épült fel. A város honlapján található információk szerint még az uszoda próbaüzeme zajlik. A próbaüzem az olcsóbb belépők mellett azt is jelenti, hogy egyes egységek – büfé, masszázs – még nem vehető igénybe. Illetve ebben az időszakban előfordulhat, hogy némelyik szolgáltatás időszakosan nem használható.

A létesítményben egy 33 méteres, nyolc sávra osztott nagy úszómedence található, amelynek vize 25-27 Celsius-fokos. Mellette kialakításra került egy 30 Celsius-fokos vizű tanmedence is. A wellness részlegben két infra szauna, egy finn szauna, gőzkabin és pezsgőfürdő áll a vendégek rendelkezésére. A férfi és a női öltözőkben összesen 226 szekrény található, saját vizesblokkal, zuhanyzókkal.

A próbaüzem alatt az uszoda 8 és 16 óra között tart nyitva, s már ismertek a jegyárak is. A felnőtt belépő 1200 forint, a diák belépőjegy 900 forint, a gyermek és nyugdíjas jegy pedig 700 forintba kerül. Két felnőtt és egy gyermek részére 2600 forintért váltható családi belépő, a wellness részleg pedig 900 forint felár ellenében vehető igénybe. Hároméves korig a belépés ingyenes.

Balatonfüred uszodaBalatonfüred uszoda, wellness