• „Már ne maradj otthon! – mondja Győrfi Pál, a Danubius Hotels kisfilmjében.

  • A szállodalánc május végén nyitotta meg balatonfüredi, győri és büki szállodáit, június közepétől pedig budapesti szállodái közül is megnyílik a Danubius Hotel Helia.

  • A vendégek biztonságára kiemelten figyelő „Biztos Pihenés” programjukat az Országos Mentőszolgálat szóvivőjével közösen mutatták be.

A Danubius Hotels Győrfi Pált látta vendégül a balatonfüredi Danubius Hotel Marinában. Győrfi Pál segítségével a lent megtekinthető filmben mutatták be, hogy milyen új intézkedésekkel garantálja a szállodalánc a vendégek biztonságos kikapcsolódását a Danubius Hotels szállodáiban.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjétől megismerhetik a legfontosabb általános higiéniai szabályokat, a Danubius Hotels szakemberei pedig bemutatják a szállodák minden részlegét átfogó „Biztos Pihenés” protokollunk legfontosabb elemeit.

„Az elmúlt hónapokat követően sokkal frissítőbb lesz az első csobbanás a medencében, sokkal izgalmasabb lesz az első játék a Bubbles Club sárkányaival és sokkal több látnivalót tartogat az első séta a szálloda környékén – mi pedig sokkal jobban vigyázunk a vendégeinkre” – mondta el Gál Judit, a Danubius Hotels marketing és kommunikációs
igazgatója.


A héten sok fürdő nyitását is bejelentették, ezekről a hírekről ide kattintva tájékozódhat.