-
A jelenlegi járványhelyzet eddig nem létező szolgáltatásokat hívott életre a Danubius Hotelsnél.
-
A Danubius Hotels sült malacot és bébipulykát is kiszállít az adventi időszakban.
-
Szállodai szobáikat irodai használatra akár szaunával is ki lehet venni.
A most induló irodahotel szolgáltatás jelenleg a budapesti Danubius Hotel Heliában és a győri Danubius Hotel Rábában nyújt lehetőséget napi vagy akár heti bérléssel is a szállodai szobák irodai használatára. A technikai felszereltség, a kiemelkedő higiéniai felkészültség, a munkavégzést segítő kávé- és teabekészítés, valamint a kényelmes szobaszervizben biztosított étkezés garantálja.
A szállodalánc közleménye szerint a profi irodai körülmények mellett a Helia bizonyos lakosztályaiban hozzáférhető privát szauna is, amely egy végigdolgozott, online konferenciával töltött munkanap után segít a feltöltődésben. A room office ajánlatokat mindig az aktuálisan elérhető szolgáltatásokhoz igazítják, amint lehetséges, étteremben elfogyasztható ebéddel és wellness használattal is bővül a kínálat.
A cégek és családok számára egyaránt kiváló megoldás az új házhozszállítási szolgáltatás, amely a Danubius Hotels több évtizedes éttermi tapasztalatain alapul. „Az ötlet egy vállalati megoldásból nőtte ki magát: a cégek munkatársai magánszemélyként is jelezték felénk, hogy igény lenne ezekre a finom falatokra az otthonukban is” – mondta el Gál Judit, a Danubius Hotels marketing és kommunikációs igazgatója.
„Szállodaláncunk egy új és biztonságos módot talált ki, hogy a járványhelyzetre reagálva helyszíni személyzet nélkül szolgálja ki a különböző létszámra szóló igényeket. A menüsor a Danubius séfjei által összeállított, kiegyensúlyozott étrendet követi. A klasszikus és könnyű fogások friss alapanyagokból készülnek. A kínálatot szezonálisan elérhető ajánlatokkal tesszük változatossá, már megjelent a karácsonyi menüsor, melyben igazi különlegességek is helyet kaptak” – tette hozzá a marketing és kommunikációs igazgató.
„Úgy gondoljuk, a két menüsor remekül fog szerepelni az irodai munkakörökben dolgozók számára rendelt ebédeken, ha megszakítanák hétköznapokat egy-egy könnyű és ízletes fogással. Emellett a karácsonyi különlegességeknek ott a helye a családi, ünnepi asztalokon is, ez a szolgáltatás ebben is segít. A tömegben történő bevásárlás, majd főzés így elkerülhető, időt nyer és együtt lehet a család.
A gasztronómiai élményekről nem kell lemondani akkor sem, ha az éttermek zárva vannak. Akár egy családi születésnapon, akár egy adventi hétvégén vendégeink a kifogástalan, legjobb chefjeink által megálmodott és elkészített ételeket fogyaszthatják el otthonukban. Azoknak is ajánlom, akik nem vágnának bele egy egész malac, vagy pulyka sütésébe, de régóta tervezték, hogy egyszer ilyen étel is helyet kap az ünnepi asztalon. Most eljött ennek is az ideje” – mondta Maráczi Imre, a Danubius Hotels vezető konyhafőnöke.