• Az Eleven Kft. nem kizárólag fürdőknek dolgozik.

  • Legutóbb például egy kispesti óvodában telepítettek Sprayparkot.

  • A cég egyik munkatársa mesél a feladatairól.

Vízi élményelemek kicsiknek és nagyoknak. Elektronikai megoldások a biztonságosabb és élménnyel telibb csúszdázásért. Polin vízi csúszdák tervezése és kivitelezése, egyszerűtől az extrémig. Rövidebben: Eleven Kft., amely a magyar vízi csúszda-ipar piacvezető szolgáltatója.

Sokaknak van elképzelésük arról, hogy milyen lehet egy ilyen cégnél dolgozni. Általában azt mondják, hogy csupa öröm, szórakozás és persze csúszdázás.

Vasvári Eszter március eleje óta dolgozik az Eleven Kft. kereskedelmi osztályán, mint kereskedelmi asszisztens. Ő mondja el, milyen belekerülni ebbe az iparágba.

Spraypark az oviban– Miért jelentkeztél az Eleven Kft.-hez?

– Nagyon tetszett, amivel a cég foglalkozik. Kihívást láttam benne, mert már első látásra sem tűnt egysíkúnak a munka. És imádom a vizet, strandot, csúszdákat. Főleg azokat, amik vibráló színekben pompáznak és kívül, belül tükörsima a felületük.  Ma már tudom, hogy ezt a Polin gyártja és RTM technológia a neve és nagyon örülök neki, hogy ezeket pont az a cég forgalmazza, ahol épp dolgozom.

– Bejöttek a számításaid?

– Abszolút, még jobban tetszik, mint amire számítottam, sosem unatkozom. Sok mindent és sok félét lehet csinálni.

– Mi volt az első feladatod?

– Árajánlatot kellett készítenem, méghozzá KING élményelemekről és vízi ösvényről, ha jó emlékszem… Azóta nagyon sok minden történt. Árajánlatokat készítettem a legkülönfélébb termékekre és szolgáltatásokra. Elhelyezési terveket készítettem, hogy hogyan helyezzük el a medencékbe a játékokat a piciknek. Nagyon tetszett ez a feladat, mivel bele kellett gondolnom, hogy élveznék a legjobban a kicsik a kalandokat, így egy kicsit én is újra gyerek lehettem.

Amit viszont nagyon magaménak érzek, azok a Sprayparkok. Eléggé belemélyedtem a témába. Vízgépészet, gumiburkolatok, elektronika… Az elektronikai osztályunknak folyamatosan a nyakára jártam, hogy mindent megtudhassak az elektronikai vezérlésről, ami a permet parkokat működteti. És nagyon jól tettem, mert az első saját projektem pont egy ilyen spraypark a Kispesti Micimackó Óvodában.

Alig vártam, hogy elkezdődjön a tényleges terepmunka és lássam megvalósulni azt, amiben benne van a kezem. Hab a tortán, hogy az ügyféllel is nagyon összhangban vagyunk, nagyon jó velük együtt dolgozni. Nemcsak az előkészítésben, hanem a telepítésben is részt vehettem, így abszolút magaménak érzem ezt a projektet.

Spraypark az oviban– Úgy tűnik, akkor semmi árnyoldala nincs a munkádnak…

– Ez azért így nem teljesen igaz. Például a felújítás már befejeződhetne. Épp újítják az épületet és ezzel együtt jár a kosz és egy kis felfordulás is. De hamarosan kész és nagyon szépek leszünk.

– Miben más az Eleven, mint az előző munkahelyeid?

– Előtte multinál dolgoztam és nagyon más az, hogy itt nincs meg az a távolságtartás a vezetők és a beosztottjaik között. Nagyon meglepő volt az, hogy a kereskedelmi igazgató abszolút egyenrangú partnerként kezel és az ügyvezetőtől is bármikor kérdezhetek bármit. Ez nagyon szokatlan, már-már mint egy család, úgy működik. Nagyon emberközeli és barátságos az egész.