Az egészséges életmód elkötelezett híveinek lett összegyűjtve hat olyan úti kellék, amit feltétlenül ajánlott magukkal vinni az üdülésre.

Wellness Café a nyaralni induló wellness-mániásoknak összesen hat olyan cuccot ajánl, amit mindenképpen maguknál kell tartaniuk, akár egy termálfürdős utazásnál is. Ezek közül a leginkább praktikusnak a kalcium pezsgőtabletta tűnik. Rovarcsípés, vagy az emberre bármilyen okból hirtelen rátörő allergia esetén fontos szerep juthat a tablettának. Ráadásul segít enyhíteni a napozás során esetleg keletkező bőrpírt. Arra is kell ügyelni a portál szerint, hogy a tabletta legalább 500 mg-os kiszerelésű legyen.

Szintén úti tartozékként ajánlják a strandlabdát, aminek a funkcióját talán különösebben nem kell magyarázni. Igaz, ez inkább a szabadvízi üdülőhelyekre igyekvőknek hasznos, hiszen a termálfürdőkben ezekkel sokszor csak korlátozottan, vagy sehogy sem lehet játszani – legalábbis a vízben. A bőröndbe pakolandó dolgok közé sorolják a futócipőt. A site tanácsa szerint a futással kiválthatók az edzőterem-látogatások a nyaralás idejére. A Wellness Café szerint természetes édesítőszert is cipeljenek magukkal az utazók. Szerintük ugyanis a fehér cukor helyett érdemesebb üdülés alatt is sztíviával, vagy nyírfacukorral édesíteni az italokat és ételeket.

A furcsább tippek közé tartozik a gumikötél. Tény, hogy könnyű elpakolni és kevés helyet foglal, a wellness szakíró szerint pedig üdülés alatt is lehet egy ilyen gumikötél segítségével tornagyakorlatokat végezni. Végül a luffaszivacs elpakolását is ajánlják. Termálfürdőzés utáni zuhanyzáshoz szerintük rendkívül hasznos, hisz javítja az anyagcserét. A luffaszivacs egyébként egy tökfajtából (ez a luffa) készült alkalmatosság, amit a kiszárított termésből készítenek és elsősorban mosdáshoz használható.