• Vicces úszógumi, hatalmas matrac, felfújható vízi csúszda, foglaltságot jelző törölköző, bárhol felállítható függőágy.
  • Mutatjuk a strandszezon legmenőbb újdonságait.

Mobil vízi csúszda. Bárhol felállítható, ahol van egy kis domb. Reméljük, hogy az alsó kifutó rész hosszát jól kiszámították… Mindenesetre ne mi csússzunk elsőnek.

mobil csúszda

Foglaltságot jelző törölköző. Ahol ingyen vannak a nyugágyak, ott megjelennek a nyugágyszarkák. Egyszerű, de annál ötletesebb megoldással kihúzhatjuk a dolog méregfogát, hiszen egyértelműen látszik a territóriumunk.

foglalt törölközőHatalmas matrac. Vége a szűk matracok korának, lehet terpeszkedni, így most belegondolva érthetetlen is, hogy eddig miért nem ez volt az alap.

vízi matracSütis úszógumi. Praktikusnak ugyan nem praktikus, ám annál viccesebb úszógumi. Ezzel aztán mi lehetünk a Hévízi-tó legmenőbb fürdőzői.

vicces úszógumiFedett motorcsónak minibárral. Ha a sütis úszógumival mi lehetünk a Hévízi-tó legmenőbb fürdőzői, akkor ezzel a gyógytó – közutálatnak örvendő – királyai lehetnénk, ha beengednének vele.

motoros csónakVízálló hangszóró. Összepárosítható a bluetooth-szos mobilokkal és így strandolás közben is lehet zenét hallgatni.

vízi hangszóróMobil függőágy. Nem kell már fát keresni a függőágy kifeszítéséhez.mobil nyugágyFotóritkaság a régi Egerszalókról. Látta már? Ha nem, akkor kattintson!