• Ünnepélyes megnyitóval indították útjára a Hercegasszony Hotelt Mezőtúron, a Körös túrtői holtágának közvetlen vízpartján.
  • A stílusos, történelmi múlttal büszkélkedő hotel június 19-től várja a vendégeket, addig tesztüzemben tökéletesítik szolgáltatásaikat a vendégek igényeinek hiánytalan kielégítéséért.

A frissen megnyitott Hercegasszony Hotel szállodavezetője, Fekete Tünde Szabina nyitóbeszédében mutatta be a kúria színes múltját, amelyből ihletet merítve építették újjá a hercegasszonyként emlegetett korábbi tulajdonos, Lelbach Irén stílusát és a 30-as évek nemesi életének hangulatát megidéző hotelt.

Hercegasszony szálloda„Minden nehézség és történelmi vihar ellenére a mezőtúri határban ma is van egy Hercegasszony útja, amely a Hercegasszony Kastélyhoz vezet. Még mindig jelen van Mezőtúr helytörténeti emlékeiben egy asszony, akit hercegasszonyként emlegetnek, és akinek nevét a valamikori lakhelyét a most átadásra kerülő hotel tartja fent és viszi tovább, hogy ne merüljön feledésbe” – mondta a szállodavezető.

Hercegasszony szállodaA megnyitó vendégei – köztük Herczeg Zsolt, Mezőtúr polgármestere, és a környező települések polgármesterei – a beszédek után körüljárhatták a két épületből álló hotelt, amelynek 7 egyedileg berendezett szobájában, és 10, konyhával felszerelt apartmanjában közel 50 fő szállhat meg. A meghívottak a hotelhez tartozó Irene Bisztroban kóstolhatták meg Csécsei László chef remek kreációit. Az ízcentrikus szakács szezonalitáson és a frissességen alapuló konyhájában csak a legfrissebb, helyiektől beszerzett alapanyagok kerülnek minden szállóvendég és külsős vendég tányérjára.

Hercegasszony szállodaA szálloda honlapján már megtekinthetőek a nyári csomagajánlatok. Ám sietniük kell azoknak, akik az elsők közt szeretnék kipróbálni az új szállodát, ugyanis a hotel már most számos foglalással rendelkezik a nyárra, rohamosan fogynak a szabad helyek!

Hercegasszony Hotel
Mezőtúr-5400, Hercegasszony útja 1.
www.hercegasszony.hu