A magyar tulajdonú Eleven Kft. is részt vett a vízicsúszda-ipar egyik legjelentősebb szakmai kiállításán, az Asian Attractions Expón.

Az IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) által szervezett rendezvényre Szingapúrban került sor 2017. június 13. és 16. között.

Az Eleven Kft. SplashWare nevű termékcsaládjával képviseltette magát, mely interaktív vizes szórakoztató-elektronikára épül. Olyan termékeket foglal magába, mint a fürdőzőkről csúszdázás közben fényképet készítő Fotórendszer, a kifejezetten versenycsúszdákra készült Sebességmérő, illetve a biztonságosabb csúszdázásért kifejlesztett Indítólámpa.

Eleven Polin SzingapúrAz Eleven csapatával partnere, a világviszonylatban is vezető pozíciót betöltő vízicsúszda-gyártó, a Polin Waterparks standján lehetett találkozni. A rendezvény három napja alatt számtalan kíváncsiskodó kereste fel a SplashWare standot. A legnagyobb érdeklődés a Fény- és Hangeffekteket övezte, melyek telepítésével még emlékezetesebbé tehető a vízi csúszdázás élménye.

A szakmai kitekintésen és kapcsolatépítésen túl természetesen jutott idő a nyüzsgő Szingapúr felfedezésére is. A magyar cég munkatársainak lehetősége nyílt a város szimbólumainak számító Marina Bay és az ökoturisztikai szuperfák alkotta mesterséges kert megtekintésére, valamint tradicionális távol-keleti ételek kipróbálására.

Eleven Polin SzingapúrAz Eleven Kft. legközelebb a berlini Euro Attractions Show kiállításon vesz részt szeptemberben. Itt már azonban nemcsak a Polin Waterparks standjának részeként, hanem egyéb termékekkel és saját standdal várja majd az érdeklődőket.