Gyermekbarát wellness szállodákról közölt összeállítást a Dívány.hu. A nőknek szóló portál szerint ezeken a helyeken gond nélkül elhasználhatók a még elfekvőben lévő üdülési csekkek, illetve a SZÉP Kártyákat is elfogadják a fizetésnél. Ráadásul nem nézik ki a gyerekkel érkező vendégeket sem.

Összesen öt gyermekbarát szállodát ajánlanak: a Velence Resort & Spa-t, a zalakarosi Karos Spát, a noszvaji Oxigén Hotelt, a debreceni Aquaticum Wellness Hotelt és Gyulán a Családi Wellness Hotelt. A felsorolt szállodák négycsillagosak. A hotelek mindegyikében kialakítottak gyerekmedencéket is, van ahol speciális babaúszásokon is részt lehet venni. Mind az ötben van játszótér, játszósarok és gyermekfelügyelet.

termálfürdő gyerekek

Mondjuk az is kiderült a cikk kommentjeiből, hogy nem mindenki feltétlenül elégedett a felsorolással. Többen is hiányolták a toplistáról a Hévíz melletti Alsópáhokon található Kolping Hotelt, amely kifejezetten családbarát szálloda hírében áll. Szinte mindegyik top 5-be sorolt szállodát érte kritika is, de volt aki meg kifejezetten egyetértett a beválasztásukkal. Az egyik kommentelő szerint a Karos Spában a gyermekbarátság kimerül a berendezésben és a babaúsztatást és gyermekfelügyeletet sem sikerült igénybe vennie. Ugyanakkor később meg valaki arról ír, hogy kifejezetten készséges volt a Karos Spa személyzete és babaúszás is volt.

Másvalaki szerint a velencei szállóban a játszószoba egy ablaktalan lyuk, az éttermi etetőszék pedig rossz konstrukció és potyognak ki belőle e gyerekek. Az egyik hozzászóló a noszvaji szállodát is kritizálta, ottjártakor a gyerek wellness részlegben például büdös volt a víz, illetve vannak akik a sokat által dicsért Kolping Hotelben is találtak kivetnivalót.