• A Hunguest Hotel Répce és a Hunguest Hotel Répce Gold jövő hétfőtől Hunguest Bük néven egyesül.

  • Ezzel párhuzamosan az előbbit újranyitják, az utóbbinak pedig elkezdik a felújítását.

Augusztus 29-én, azaz jövő hétfőn megnyitja kapuit a korábbi Hunguest Hotel Répce. A felújított szálloda az újranyitással párhuzamosan a Hunguest Bük nevet veszi fel.

Ezzel egyidőben bezárják a Hunguest Hotel Répce Gold szállodát, aminek kezdetét veszi a felújítása. A majdani, a jövő év második negyedévére tervezett újranyitást követően ez is a Hunguest Bük nevet fogja viselni. Azaz az eddigi Hunguest Hotel Répce lesz a Hunguest Bük keleti szárnya, az eddigi Hunguest Hotel Répce Gold pedig a Hunguest Bük nyugati szárnya.

A hamarosan nyitó, felújított keleti szárnyban megújultak a szobák, modernizálták a belső tereket. Hét emeleten 171 szoba áll a vendégek rendelkezésére különböző méretben és kényelmi szinttel, a klasszikustól a deluxe szobákon át a prémium lakosztályokig bezárólag.

Hunguest Hotel Bük felújított

A Hunguest szállodafelújítási programja még az első járványhullám idején, 2020 tavaszán indult el. A büki Hotel Répce mellett ide tartozik a hévízi Hotel Helios, az egri Hotel Flóra, a hajdúszoboszlói Hotel Béke és a balatonalmádi Hotel BÁL Resort. Utóbbi idén június elsején nyitott újra, az almádi szállodában a belső terek felújítása mellett a wellness részleget is modernizálták.