• Saját gyógyászati- és wellness részleggel is rendelkezik a népszerű megyeszékhely centrumában található hotel.

  • A városi termálfürdő is csak öt perc sétára van a szállodától.

Az Eger történelmi központjában elhelyezkedő Hotel Eger & Park**** egy szállodaként, két különböző stílusban kínál szálláslehetőséget a városi pihenésre, az egri programokra, wellness hétvégére vagy éppen konferenciára érkező vendégek számára.

A Hotel Eger&Park**** épülete a Gárdonyi Géza Színház mellett található, mindössze 500 méterre a híres Dobó tértől, ahonnan már karnyújtásnyira helyezkedik el a szimbolikus egri vár és a legtöbb látnivaló.

Hotel Eger ParkA szálloda felújított Eger szárnyában kapott helyet a helyiek körében is kedvelt gyógyászati részleg és wellness fürdőkomplexum.

Hotel Eger Park fürdőA gyógyászati szolgáltatások széleskörű választéka nyújt itt felüdülést a testnek, ahol szakorvosi vizsgálat, terápiás kezelések, számos masszázs és fürdő, valamint természetgyógyász is segíti a regenerálódást.

A wellness részleg egyaránt kedvez az aktív és passzív pihenést kedvelőknek. Úszómedence, élménymedence és pezsgőmedencék, elhúzható tetővel fedett új építésű élménymedence és gyermekmedence áll a vendégek rendelkezésére. A szauna világban különböző szaunák és kabinok fogadják a wellness szerelmeseit.

Hotel Eger Park fürdőA megújult napozóteraszról páratlan kilátás nyílik a szomszédos Érsekkertre, a szobák egy részéből pedig a barokk belváros is magával ragadó panorámát nyújt.

Barokk stílusban berendezett műemlék jellegű Park szárnyban található az étterem, három különböző színvilágú termével, a téli kert, valamint a nyári időszakban igénybe vehető gesztenyés terasz.

Ebben a szárnyban fogadják a ’20-as évek polgári hangulatát és a luxus kedvelőit is, hiszen néhány szobában élménykád, infrakabin vagy hidromasszázs zuhanyfülke fokozza a wellness életérzést.

Hotel Eger Park wellnessA vizes élmények kedvelői számára jó hír, hogy a városi Termál- és Strandfürdő mindössze öt perc sétára helyezkedik el szállodától, s még kényelmesebbé téve az átjárást, számos csomag is tartalmazza a termálfürdőbe szóló belépőjegyet.

Hotel Eger Park szobaElérhetőség:
Hotel Eger & Park****
3300 Eger Szálloda u. 1-3.
Tel: +36 36/522-221
E-mail: info@hotelegerpark.hu
Web: www.hotelegerpark.hu