• Próbaüzemben már megnyitotta kapuit a Park Uszoda wellness részlege.

  • Szauna, infraszauna, merülőmedence, kültéri pihenőrész áll a vendégek rendelkezésére.

Elegáns és igényes lett a Park Uszoda Wellness részlege. A szaunatér és környezete teljesen átalakult, megújult az elmúlt időszakban, ahol több újdonság is várja december 8-tól, azaz mától a lakosokat – olvasható a 18. kerület Facebook oldalán.

A hagyományos szauna és merülőmedence mellett immár infraszauna, jégadagoló és kültéri pihenő is gondoskodik a vendégek minőségi kikapcsolódásáról.

December 8-23. között még próbaüzem keretében működik a wellness részleg, amit érvényes uszodai belépőjeggyel vagy bérlettel látogathatnak a vendégek. A szolgáltatáshoz kötelező lesz a karszalag viselése, amit a pénztárban lehet átvenni. Amúgy a felnőtt napi belépő 1900 forintba, nyugdíjasoknak és gyerekeknek 1400 forintba kerül.

Az uszoda pénztárában elégedettségi kérdőívvel mérik fel a vendégek véleményét az új wellness részről. A próbaüzem időszakában az uszodaüzemeltetés vezetői, gépészei és uszodamesterei folyamatosan segítik, és ellenőrzik a szolgáltatás gördülékeny elindítását. „Önkormányzatunk saját forrásából finanszírozta a wellness rész megvalósítását” – írják.

Park Uszoda wellness Budapest 18. kerülete

Hamarosan talán újra megnyithatja kapuit a Kamilla Gyógyfürdő. Erről itt olvashat.