• Június 19-től várja vendégeit az újonnan nyíló Hercegasszony Hotel Mezőtúron, a Körös túrtői holtágának közvetlen vízpartján.
  • Az építkezés a végső fázisában tart, már csak az utolsó finomítások vannak hátra, mielőtt a szálloda megnyitja kapuit.
  • A hotelként újjáépült mezőtúri Hercegasszony Birtok a vidék és a stílus ötvözésével idézi fel a 30-as évek nemesi életének hangulatát.

Célegyenesbe ért a Hercegasszony Hotel építése Mezőtúron. Elkészült a megszokottnál nagyobb, közel 300 négyzetméteres wellness részleg, amelyben jakuzzi, úszómedence, finn- és infraszauna került kialakításra, gőzerővel folyik a parkosítás, hogy az ide látogatóknak valóban utánozhatatlan természetközeli élményben lehessen részük. Berendezték az első mintaszobát is, amelynek különleges, egyedi kialakítása Lovas Cecília belsőépítész nevéhez fűződik.

Hercegasszony Hotel Mezőtúr

– Olyan hangulatot és belső kialakítást álmodtam meg, amivel máshol nem találkoznak a látogatók. Nem egy századik, egyforma szobákból és terekből álló hotelt terveztem, hanem egy valóban stílusos, modern, ugyanakkor nemesi stílusú pihenőhelyet. – mondta a belsőépítész.

Kialakultak a csomagajánlatok is, amelyek a szálloda honlapján megtekinthetőek, így már foglalhatnak is az érdeklődők. Azok, akik az elsők közt akarják kipróbálni az új hotelt, most a kedvezményes nyitóajánlat keretein belül különleges ajándékban is részesülnek!

Hercegasszony Hotel MezőtúrA neobarokk stílusú kúria két hektáros összterületén közel 50 fő szállhat meg: 7 egyedileg berendezett szoba, és 10, konyhával felszerelt apartman szolgálja ki az igényeket négycsillagos minőséghez illő színvonalon. De nem csak szálláshelyként érdemes a Hercegasszonyra gondolni! Romantikus, mesébe illő esküvőknek és egyéb rendezvényeknek is helyszínt ad a hotel.

Hercegasszony Hotel MezőtúrÉtterme az Iréne Bistro, amely egy őszinte ‎bisztró konyha: szezonalitáson és a frissességen alapul. A felhasznált alapanyagokat általuk jól ismert, megbízható őstermelőktől szerzik be, az ételek elkészítéséhez modern konyhatechnológiát használnak, hogy megőrizzék a nyersanyagok friss, természetes ízét. Az étlapot is a természet határozza meg: csak azt teszik a tányérra, amit kiváló minőségben be tudnak szerezni. Az Iréne Bistro nem csak szállóvendégek, hanem külsős vendégek előtt is nyitva áll.

Hercegasszony Hotel MezőtúrA Hercegasszony Hotel a Körös holtágának közvetlen partján, hatalmas gyümölcsfák árnyékában, az egykori hercegasszony nemesi életének elegáns ízlésével, kényelmével és meghitt hangulatával nyitja kapuit júniusban.

Hercegasszony Hotel
Mezőtúr-5400, Hercegasszony útja 1.
www.hercegasszony.hu