• Kedvező jegyárakkal várják a fürdőzőket Nagykanizsán.

  • Már nyitva az uszoda strandfürdői része, a hétvégétől kezdve pedig minden kültéri szolgáltatásuk a vendégek rendelkezésére áll.

Részben már elindult a szezon a Kanizsa Uszoda és Strandfürdőben. Június elseje óta ugyanis már megnyitották a strandi területet. A nagykanizsai fürdő szabadtéri részén 24-26 Celsius-fokos vízzel töltött strandmedence és 28-30 Celsius-fokos gyermekmedence várja a fürdőzőket.

Karácsony Károly, a fürdő ügyvezető igazgatója a Kanizsa Médiaháznak elmondta, hogy a strandi rész teljes nyitását a tanítási szünet kezdetére, június 22-re időzítik.

„Addig csak az uszodán keresztül lehet megközelíteni a medencéket és június 22-től fog üzemelni a strandpénztár. Ezzel egyidőben a játszóházat is beüzemeljük, ami tavaly is nagyon népszerű volt vendégeinknél, illetve a felső öltözőket, vizesblokkokat is, valamint a strandi büfét is ekkor fogjuk megnyitni” – mondta az ügyvezető.

A kellemes, családias környezet mellett a fürdő vonzerejéhez hozzájárulnak a kedvező jegyáraik is. Medencés fürdőnél ilyen árakat manapság már nem nagyon látni. Egy felnőtt belépőjegy 1500 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 1200 forint, gyerekeknek (2-6 év között) 900 forint. A finn szauna, infraszauna, jacuzzi használatát biztosító wellness belépő ára pedig 1700 forint.

Nagykanizsai strandfürdő

Az idei Strandok Éjszakájáról itt olvashat.