• Jövő héten vasárnap előtt ne menjenek a Zsóry Gyógyfürdőbe, ugyanis zárva lesz a létesítmény.
  • Erre a fürdőben lévő építkezéshez kapcsolódó villamoshálózat-felújítás miatt van szükség.
  • Akciós fürdőbelépőket is kínál a mezőkövesdi fürdő.

Kezdjük a legfontosabb információval: jövő héten hétfőtől szombatig (március 16-21. között) zárva lesz a mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdő. A héten legelőször vasárnap reggel 7:30-kor fognak kinyitni. A zárva tartás a fürdőben zajló felújításokhoz kapcsolódik. Jelenleg a fedett élményfürdő közműrendszerének a kialakítása, valamint a körmedence melletti terület térkövezésének az előkészítése zajlik. A fürdő mögötti területen pedig már az új négycsillagos szálláshelyek építése is megkezdődött. A jövő héttől pedig elindul az uszoda felújítása is.

Zsóry GyógyfürdőA fürdő területén folyamatosan dolgoznak a munkagépekkel, ezért a saját érdekükben is nagyon fontos, hogy a szalaggal kijelölt útvonalakat használják a gyógyfürdő látogatói. A jövő heti zárva tartásra azért van szükség, mert az áramszolgáltató a beruházáshoz kapcsolódva felújítja a fürdő villamoshálózatát.

Aki további részletekre is kíváncsi a munkálatokkal kapcsolatban, annak érdemes megnéznie a lenti videót.


Márciusban és áprilisban majdnem minden hétfőn (kivétel: március 16. és április 6.) féláron válthatók belépők a Zsóry Gyógyfürdőbe. Ez 1300 forintos belépőjegy árat jelent. Ezzel főleg a más településekről érkezőknek kívánnak kedvezni, hiszen a mezőkövesdi lakosok amúgy is olcsóbban válthatnak jegyet a fürdőbe.