• Két olyan elismerést is megszerzett a közelmúltban a Hotel Carbona, amiket a vendégek véleménye alapján lehet megszerezni.
  • Ugyanis a FIT Reisen és a TripAdvisor rangsorában is előkelő helyen végeztek.

A német FIT Reisen által szervezett közönségszavazás alapján a hévízi NaturMed Hotel Carbona lett 2014 legjobb Health&Spa szállodája. A kérdőíves megkérdezés során több ezren szavaztak és a Health&Spa mellett az Ayurveda és a Wellness&Beauty szolgáltatások területén hirdettek győztest. A szálloda szerint a szolgáltatásaik kiváló minőségével, sokoldalú egészség- és beauty kínálatukkal, valamint egészségközpontjuk és wellness-részlegük egyedülálló színvonalával tűntek ki a nemzetközi versenytársak közül.

 

Hotel Carbona Hévíz

Hotel Carbona

Ezzel párhuzamosan a TripAdvisor portál is díjazta a Carbonát, ahol a családi kategóriában a legjobb tíz hazai szálláshely között végeztek. Ennek megfelelően a hévízi hotel idén bekerült a TripAdvisor Travellers’ Choice kategóriába. A turisztikai portál immár 13 éve díjazza a világ legjobb vendéglátóhelyeit az utazóktól összegyűjtött több millió értékelés és vélemény alapján.