Megkezdődött a zalakarosi Hotel Napfény wellness-részlegének építése. Az üdülőszövetkezeti formában működő szálló az év elején jutott európai uniós pályázati forráshoz. Ennek eredményeképpen jövő év nyaráig egy hárommedencés, termálvizes részleget fognak átadni. A wellness centrumot mind a hotel szállóvendégei, mind az üdülőszövetkezeti tagok igénybe vehetik.

A háromcsillagos létesítmény Aura Wellness nevet viselő leendő részlegében a nagy medencén felül, majd gyermekpancsoló, játszószoba, gyermekpihenő, szauna, valamint különféle masszázs-szolgáltatások is a vendégek rendelkezésére állnak.

A Hotel Napfény által meghirdetett akcióban azok, akik december 20-ig szállást foglalnak náluk, egy 5000 forint értékű kupont kapnak ajándékba. Ezt a wellness részleg megnyitása után, jövő év szeptember elseje és december 20-a között használhatják fel a szállásdíj fizetésére.

(Vegye figyelembe, hogy a cikk több mint 60 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek).