Péntek este a zalakarosi lakosokat látják vendégül a helyi termálfürdőben, ahol gyermekprogramokat és szauna szeánszokat tartanak.

  • Most tartanak először nyílt napot.
  • Kifejezetten a helyi lakosokat várják, akiknek a lakcímkártyájuk jelenti most a belépőjegyet.
  • Az élményfürdő, a szauna és a Vízipók-Csodapók gyermekvilág is a zalakarosiak rendelkezésére áll.

Pénteken, azaz február 21-én három órán keresztül a zalakarosi lakosok vehetik birtokba a helyi termálfürdő legújabb részlegét. A rendhagyó program 18:00-tól 21:00-ig tart. A közelmúltban átadott Neckermann Klub Oázisban ez alatt az időszak alatt csúszdabajnokságot, családi activityt, vízi ügyességi vetélkedőt, kölyökpartyt és Klub Oázis táncversenyt tartanak. A felnőtteket pedig szauna szeánszokkal várják a családi szauna központban. A programokon a zalakarosi lakosok – lakcímkártyájuk felmutatásával – térítésmentesen vehetnek részt.

Zalakaros fedett élményfürdő„A zalakarosi családok nagy része a turisztikai szektorban dolgozik, saját kisebb-nagyobb volumenű szálláshellyel is rendelkezik, amely a családjuk számára a megélhetését jelenti. A város vezetése nagyon fontosnak tartja, hogy a zalakarosi családok is részesei lehessenek az egészségmegőrzéssel, sporttal kapcsolatos programoknak, amelyeknek a fürdő mellett gyakran az iskola ad otthont. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a zalakarosi polgárok magukénak érezzék a megvalósult fejlesztéseket, és az így kialakult pozitív tapasztalataik alapján jó szívvel tudják tovább ajánlani a városba látogató vendégeknek” – mondta a rendezvény kapcsán Novák Ferenc, a település polgármestere.