Február 14-én megnyitott az Aquaticum Termálfürdő felújított medencecsarnokát. A fürdő átépítésének a végéig kedvezményes áron látogatható a nagyerdei létesítmény.

  • Még nincs teljesen kész a fürdő, szauna csak később lesz.
  • 1050 forint egy teljes árú jegy.

A hét elején írtunk arról, hogy elkészült a debreceni Aquaticum Termálfürdő átépítésének az első üteme. Akkor azonban még a nagyközönség előtt nem nyitották meg a létesítményt, pusztán a műszaki átadása kezdődött meg a fürdőnek. Nem kell sokat várni a termálfürdő tényleges átadására, ugyanis péntektől, azaz február 14-től már látogatható.

A felújított kupolás csarnokban háromféle, különböző hőfokú termálvizes medence, úszómedence, továbbá újdonságként élményzuhanyok, fűtött ülőpadok és pihenőpadok is segítik a vendégek kikapcsolódását. A fürdő átépítésének jelenlegi, első üteme 250 millió forintba került. A második ütemben a szauna-világot fogják átadni, ahol gőzfürdő és csobbanó medence is lesz. A teljes felújítással pedig nyár végére végeznek.

Aquaticum GyógyfürdőMiután a fürdő átépítése még nem fejeződött be teljes egészében, ezért kedvezményes áron válthatók belépőjegyek. Egy felnőtt belépő 1050 forintba, a nyugdíjas, valamint a diák belépők pedig 950 forintba kerülnek. Délután négy óra után lehetőség van kedvezményes, 850 forintos belépő váltására is.