• A Hódmezővásárhelyi Városi Sportuszoda és Strandfürdő idén nyáron is rengeteg vízi élményelemmel, valamint egy izgalmas nyereményjátékkal várja a fürdőzni vágyókat.

  • A fürdőben úszó-, élmény- és gyógyvizes medencék is találhatók.

A Hódmezővásárhelyen működő fürdőben nemcsak úszó- és gyógymedencék, hanem élményelemekkel felszerelt gyermekmedencék is a vendégek rendelkezésére állnak. Az Eleven Kft. által tervezett KING vízi élményelemek és csúszdák közé tartoznak a kacsa-, víziló- és virágalakú vízköpők, vízi gombák, vízi kapuk, valamint egy elefántalakú vízi mérleghinta és egy kalózhajóágyú. A csúszdázás kedvelői is örülhetnek, ugyanis gyermek vízi csúszdák is találhatók a medencékben.

A nyári strandszezonra való hangolódáshoz és az új vizes élmények átéléséhez az Eleven Kft. és a Hódmezővásárhelyi Strandfürdő közös nyereményjátékot hirdetett. A fürdőzők lerajzolhatják, lefényképezhetik magukat, vagy a kihelyezett élményelemekkel kapcsolatos legnagyobb élményeiket. A beküldött pályaművek közül kisorsolt öt szerencsés nyertes pedig páros belépőt nyerhet a fürdőbe.

Hódmezővásárhelyi fürdő

Hódmezővásárhelyi fürdőHódmezővásárhelyi fürdőHódmezővásárhely: gyógyvizes medencéjük is van

A Hódmezővásárhelyi Strandfürdő a város szívében, jól megközelíthető helyen, nagy kiterjedésű ligetes, parkos környezetben található. A fedett és nyitott 50 méteres úszómedencéik, valamint a közelmúltban épült fedett 33 méteres sportmedencéjük világversenyek megrendezésére is alkalmas.

A fedett uszodában található a gyermek élményfürdő, amely különböző élményelemekkel, játékokkal, csúszdával szolgálja a kisgyermekes családok szórakozását. A sportmedencék mellett termál- és gyógyvizes medencék is a vendégek rendelkezésére állnak.

Hódmezővásárhelyi fürdőA fürdő terápiás és rekreációs részlegén víz alatti torna, tangentoros kezelések, gyógymasszázs, szauna, gőzkabin és szolárium segíti a gyógyulást és kikapcsolódást. A fürdőről további információkat a weboldalukon olvashat.