• Négy medencével és egy vadonatúj vízi csúszdával várják a strandolni vágyókat Hatvanban.

  • A termálvizes fürdő idén is a nyári tanítási szünet idején üzemel.

Hatvanban – stílszerűen – a 60-as években találtak termálvizet és erre alapozva 1974-ben nyitottak egy szezonális strandfürdőt. A létesítmény nyitvatartása mindig a nyári tanítási szünethez igazodik, a mostani szezonban június 17-én nyitottak és a nyár végéig várják a vendégeket.

Legutóbb 2016-ban valósítottak meg egy komolyabb fejlesztést a fürdőben. Akkor egy árnyékolókkal és élményelemekkel is felszerelt gyermekmedencét adtak át. Azóta immár négy medencéből áll a kínálat, az említett gyermekmedencén felül egy termálmedence, egy strandmedence és egy úszómedence közül választhatnak a fürdőzők.

A strandfürdő idei újdonságát pedig egy 11 méter hosszú vízi csúszda jelenti. A belépőjegyek ára már tartalmazza ennek a használatát.

A Hatvani Strandfürdőben idén egy felnőtt napijegy 2900 forintba kerül, diákok és nyugdíjasok számára ugyanez 2000 forint, 3-6 év közötti gyerekeknek 800 forint. A 2 felnőtt és 2 gyermek esetén váltható családi belépőjegy díja 6800 forint.

A Hatvan Kártyával rendelkező helyi lakosoknak ugyanakkor jelentős árengedményt biztosítanak. Számukra a napijegy 1500 forintba, a diák és nyugdíjas belépő 1000 forintba, a gyermekjegy pedig csak 400 forintba kerül. Hatvan Kártyával a családi jegyért 3400 forintot kell fizetni.

Hatvani strand

A strandnyitásról és az új csúszdáról a városi televízió is beszámolt, a tudósításukat itt nézhetik meg: