• Péntektől ismét birtokba vehetik a vendégek a mezőkövesdi Zsóry Gyógyfürdő csúszdaparkját.

  • Az idei nyáron nem kell külön kiegészítő jegyet váltani a csúszdaparkba.

Az igazi nyári főszezon június 23-án, most pénteken kezdődik Mezőkövesden, ugyanis ekkortól már használható a csúszdapark is. Varázsalagút, inga csúszda, anakonda csúszda, ufó csúszda, 4 pályás versenycsúszda jelenti a választékot. Azt viszont fontos tudni, hogy a csúszdák 120 centiméteres vállmagasság felett vehetők igénybe.

Viszonylag fiatal csúszdaparkról van szó, hiszen 2017 őszére készült el, az első szezonja pedig a 2018-as volt. Az elmúlt években azt a gyakorlatot követte a fürdő, hogy az alap belépőn felül váltandó kiegészítő jeggyel lehetett használni a csúszdákat. Azonban idén változtattak ezen és az alap belépőjegy már magában foglalja a csúszdapark igénybevételét is.

Péntektől változnak a jegyárak is, ami azt jelenti, hogy egy felnőtt napijegy 4400 forintba, a nyugdíjas belépő 3800 forintba, az ifjúsági jegy 3400 forintba kerül. 3 év alattiak számára pedig 100 forintos regisztrációs jegy váltható. A fedett élményfürdő és az uszoda továbbra is kiegészítő jeggyel látogatható, ennek ára 2000 forint.

Korábban a hullámmedence nyitását is június 23-ra ígérték, így a hétvégére gyakorlatilag teljessé válik a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő nyári medencekínálata. (A körmedence nem üzemel, mert annál egy komolyabb átépítésre lesz majd szükség).

Zsóry fürdő csúszdaparkja Mezőkövesden