• Emiatt viszont ezek a medencék egy héten át nem használhatók.

  • A gyógyfürdő többi medencéje majd ebben az időszakban is a vendégek rendelkezésére áll.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő medencecsarnokának három, különböző hőfokú gyógyvízzel töltött medencéje felújítás miatt nem üzemel július 24. és 30. között. Azaz majd július utolsó hetében, hétfőtől vasárnapig.

Viszont ebben az egy hétben is elérhetők a gyógyfürdő gyógyászati és a szabadtéri gyógyvizes medencéi. Utóbbiak terén egy 32-34 Celsius-fokos, két 34-36 Celsius-fokos és egy 36-38 Celsius-fokos medencével várják a gyógyulni, kikapcsolódni vágyókat. Ezeket a kinti gyógymedencéket egyébként a fürdő webkameráján is megnézhetik.

Természetesen a gyógyfürdő medencéin felül a Hungarospa fürdőkomplexum teljes nyári kínálata üzemel, így lesz miből választani a gyógymedencés felújítás idején is. A strandfürdő, az aquapark, a Prémium Zóna, az Aqua-Palace fedett élményfürdő és az Árpád Uszoda medencéi is a vendégek rendelkezésére állnak.

A Hajdúszoboszlón feltörő jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. Az idült mozgásszervi betegségeknél, kopásos, degeneratív betegségeknél a tapasztalatok szerint az orvos előírásait betartók több mint 90 százalékának javul az állapota. A szoboszlói fürdőkúra kedvező hatásai sebészeti, idegi, bőrgyógyászati eredetű megbetegedések, – ekcéma, pikkelysömör – továbbá nőgyógyászati gyulladások esetén is érvényesülnek.

Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő gyógymedence

Itt olvashat egy országjáró roadshow-ról, ami majd július 9-én a Hungarospát is érinteni fogja.