• Építenek egy villamosmegállót és jelzőlámpás gyalogátkelőt a népszerű fürdő mellé.
  • Május végére készül el a megállóhely, addig kisebb fennakadások lehetnek a fürdő környéki közlekedésben.

Jövő hétfőn, azaz április 20-án új villamos-megállóhely építése kezdődik a Szent Gellért rakparton, közvetlenül a Rudas Gyógyfürdő épülete előtt. Ennek révén az eddigieknél kényelmesebben lehet majd megközelíteni a termálfürdőt a 18-as, a 19-es és a 41-es villamosokkal, valamint egy új jelzőlámpás gyalogátkelőhelyet is kialakítanak.

A megállóhely építése alatt azonban némi fennakadásra kell számítani a közlekedésben. A fürdő előtt helyenként sávszűkület, sávelhúzás lesz, valamint a fürdő épülete melletti átkötő utat és a parkolót lezárják. A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint a munkálatok május végéig tartanak.

Rudas Gyógyfürdő este A Rudas Gyógyfürdőben tavaly szeptemberben adtak át egy teljesen új wellness részleget. A korábban meglehetősen leromlott állagú, régebben palackozónak használt épületben új termálvizes medencék és szauna is helyett kapott. Az igazi nagy attrakciónak viszont a tetőn kialakított szabadtéri jacuzzi számít, ahonnan kitűnő kilátás nyílik Budapestre.