• Az energiaválság miatt hétfőtől néhány változtatást vezet be a Hertelendi Termálfürdő.

  • Egyes napokon később nyit a fürdő, de mostantól szerdánként is lesz esti fürdőzés.

A megnövekedett energiaköltségek és egyéb kiadások miatt a működésének racionalizálására kényszerül a Baranya megyei Magyarhertelenden működő termálfürdő. Ugyanakkor ezt úgy oldották meg, hogy a Hertelendi Termálfürdő és Szaunapark szolgáltatásait továbbra is igénybe tudják venni a fürdőzők.

A változások november 14-től, hétfőtől lépnek életbe. Eddig a termálfürdő a hét minden napján 9:30-kor nyitott, a záróra hétfőtől csütörtökig 18 órakor, pénteken és szombaton 22 órakor, vasárnap 18:30-kor volt. Az új nyitvatartási rend szerint keddenként, szombatonként és vasárnaponként továbbra is 9:30-tól várják a vendégeket, azonban a hét többi napján délben nyitnak.

A záróra terén kedvező változásnak számít, hogy péntek és szombat mellett szerdán is 22 óráig üzemel a fürdő, azaz egy újabb napon is lehetőség lesz éjszakai fürdőzésre és szaunázásra. A hét többi napján 18:30-ig működik a termálfürdő. A szaunapark keddenként továbbra is zárva tart.

Azokon a napokon, amikor délben nyitnak, a fürdő délutános belépővel látogatható. Megmarad a keddi akció is, azaz a hét második napján minden egész napos belépő esetén 50 százalékos árengedményt biztosítanak. A parkolás pedig továbbra is ingyenes. A medencetér élményelemei csak szombatonként és vasárnaponként működnek, a „felező csütörtök” nevű akciójuk pedig megszűnik.

Minderről további részleteket a fürdő honlapján olvashatnak.

Hertelendi Termálfürdő belső termálmedencéje