• Szerda óta ismét várja a vendégeket a Csepeli Strandfürdő, ahol úszómedence és termálvizes medence található.

  • A csepeli nyugdíjasok továbbra is ingyen látogathatják a fürdőt.

Közel egy hónapig tartó szünet után november 2-tól, azaz szerda óta újra látogatható a Csepeli Strandfürdő. Így már ez a harmadik szezon, amikor télen is nyitva tart a fürdő. Az 50 méteres úszómedencét szokás szerint ideiglenesen lefedték, valamint a külső, 36-38 Celsius-fokos termálvizes medence is egész télen üzemel. Így a Csepeli Strandfürdő különösen jó választás lehet azoknak, akik hűvösebb időben sem szeretnek zárt térben fürödni. A vendégek ebben az időszakban fűtött öltözőkonténerekben tudnak átöltözni.

Módosult a fürdő nyitvatartási ideje. (Nem csak a nyárihoz képest, mert emlékeink szerint a korábbi években este 8-ig volt nyitva a fürdő). Mostantól 6:00 és 18:00 között tartanak nyitva, de a medenceteret már 17:30-kor, a pénztárt pedig 17:00 zárják. A szauna 6:00 és 17:30 között vehető igénybe. Egy felnőtt belépőjegy hétköznap 1300, hétvégén 1600 forintba kerül. A nyitvatartás első kettő és utolsó három órájára úszójegy is váltható, ami a felnőtteknek 1100 forintba kerül.

Csepeli Fürdő télenA Csepeli Strandfürdő továbbra is ingyenes belépést biztosít a kerületben élő nyugdíjasoknak. Ezt hétfőtől szombatig a 13:00 és 16:00 közötti, vasárnap a 8:00 és 12:00 közötti időszakra érvényes. Az ingyenes belépés igénybevételéhez csepeli lakcím szükséges, amit lakcímkártyával lehet igazolni. Továbbá egy nyugdíjas igazolványt, illetve a 65 év felettieknek egy életkort igazoló igazolvány kell felmutatniuk a pénztárnál.