• A Cserkeszőlő Fürdő jelentős kedvezményt biztosít a hét két napján azok számára, akik előző nap is ellátogattak a termálfürdőbe.

  • Ehhez csak arra kell ügyelni, hogy a kapott karszalagot ne vegyék le és sértetlen maradjon.

A nyári főszezonban általában nem halmoznak el minket akciókkal a fürdők. Ilyentájt inkább programból van több, akcióból, árengedményből kevesebb. Ehhez képest a mostani nyár közepén több jó kis kedvezményt is el lehet csípni.

Múlt héten írtunk arról, hogy a Csongrádi Gyógyfürdő két jegytípus esetén csökkentette – az amúgy sem magas – belépőárakat. Ez a kedvezmény visszavonásig érvényes. A tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő pedig egységes, 2000 forintos belépőárat hirdetett, ami még ezen a héten használható ki. Mától pedig a cserkeszőlői fürdőben is elérhető egy egész jó ajánlat.

A cserkeszőlői kedvezmény lényege, hogy hétfőnként és szerdánként érdemes megőrizni a fürdőben kapott karszalagot. Keddenként és csütörtökönként ugyanis azok a vendégek, akik előző napi karszalaggal rendelkeznek (sértetlenül viselik), azok 40 százalékos árengedménnyel vásárolhatnak napi felnőtt és kedvezményes – diák, nyugdíjas – jegyet.

A 40 százalékos akció mától, azaz július 24-től indul és augusztus 31-ig, vagy visszavonásig érvényes.

A főszezoni belépőjegy teljes áron 3990 forintba, a kedvezményes napijegy 3190 forintba kerül Cserkeszőlőn. Ez pedig azt jelenti, hogy az akció keretében az említett két napon 2394 forintért, illetve 1914 forintért váltható napi belépő. Ez nagyon jó ajánlat.

Cserkeszőlő strandmedence

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ egy másik kedvezményt is kínál. Az ország és vármegye bérlettel rendelkezők számára ugyanis a szeptember végéig tartó főszezonban is szezonon kívüli jegyárak érvényesek. Ez is a felnőtt és a kedvezményes napijegyekre vonatkozik. Előbbi 3590 forintba, utóbbi 2890 forintba kerül a tömegközlekedési bérlettel rendelkezők számára. Mindkét akcióra igaz, hogy más kedvezménnyel nem összevonható.

Cserkeszőlő kinti medence