Jövő év január elsejétől Tapodi Attila lesz a hévízi NaturMed Hotel Carbona vezérigazgatója. A szakember eddigi pályafutása során több hazai és nemzetközi szállodaláncnál is tapasztalatokat szerzett. Jelenlegi megbízatása előtt Food & Beverage igazgatóként tevékenykedett a sárvári Spirit Hotelnél, illetve szállodaigazgatója volt a Lifestyle Hotel Mátrának.

Tapodi Attila a szálloda első embereként legfontosabb feladatának azt tartja, hogy a számos hazai és nemzetközi díjjal elismert, jelenleg is a top 10 hazai hotel között számon tartott Carbona továbbra is élen járjon a színvonalas spa kultúra hazai meghonosításában és folytatódjon a komplex, egymásra épülő egészségszolgáltatások fejlesztése.

Az új vezérigazgató Lukács Ferencet váltja a szálloda élén (akivel még a nyáron készítettünk egy interjút). A nyugdíjba vonuló szakember 22 éven át irányította a hévízi hotelt. Vezetése alatt a szálloda kétszer is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, valamint kiérdemelte a gyógy- és wellness szállodák egyik legrangosabb díját, a Best European Spa Awardot. Eredményeiről sokat elárul, hogy a NaturMed Hotel Carbona jelenleg a legjobb teljesítménnyel rendelkező négycsillagos superior hotel Magyarországon. A páratlan karriert befutott szállodai szakember Hévíz díszpolgára és a Hévízi turizmusért díj tulajdonosa. 1999-ben a kormányfő Pro Turismo elismeréssel tüntette ki.