• Mobilházakkal bővült a Hungarospa fürdőkomplexumhoz tartozó Thermal Camping kínálata.

  • A kempingből akár naponta többször is ingyen átjárhatunk a fürdőbe.

A hajdúszoboszlói Hungarospa saját kempingje 1995-ben nyitotta meg kapuit. A háromcsillagos besorolású Thermal Campingben 300 lakókocsi-állást alakítottak ki áram- és ivóvíz-csatlakozási lehetőséggel. A kemping kiszolgálólétesítményeit 1999-ben téliesítették, így azóta egész évben várják a vendégeket.

A Thermal Camping egyik nagy előnye, hogy közvetlen összeköttetésben áll a Hungarospa fürdővel és a szállásdíjak magukban foglalják a korlátlan átjárási lehetőséget a Hungarospa strandjára, gyógyfürdőjébe és uszodájába.

A Thermal Camping szálláskínálata idén április 28-án mobilházakkal bővült. Így azok számára is megfontolandó lehetőség lehet a kemping felkeresése, akik nem lakókocsival érkeznek, vagy sátorozást terveznek, de mégis természetközeli, nyugodt helyen pihennének.

A modern berendezésű mobilházakban két hálófülke, nappali, két fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, étkező és konyha található. A légkondicionált mobilházak felszerelése teljes, azaz tévé, komplett konyha (főzőlappal, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, vízforralóval, edényekkel, étkészlettel), ágynemű, huzat, lepedő, törölköző, konyharuha is a vendégek rendelkezésére áll.

Egy mobilház legfeljebb 5 felnőttnek biztosít kényelmes szálláslehetőséget. A Thermal Camping mobilházainak szállásdíját és minden további információt megtalál ide kattintva.

Hungarospa Camping mobilház