• Május utolsó hétvégéjén új vizes élményelemek érkeztek a Barcsi Gyógyfürdőbe, ahol ebből az alkalomból egy nyereményjátékot is hirdettek.

  • A felnőttek számára is számtalan kikapcsolódási lehetőséget tartogat a fürdő.

A Barcsi Gyógyfürdő a régió egyik legújabb és legmodernebb fürdője, közel 3 hektáros területen helyezkedik el.  A nyári szezonban üzemelő kültéri gyermekmedencében a közelmúltban új játékok, állatfigurákat formázó vízköpők és vízágyúk kaptak helyet. Az Eleven Kft. és a Barcsi Gyógyfürdő közös nyereményjátékának keretében, most ingyen belépőjegyet nyerhetnek a fürdővendégek.

 

Ilyen lett a kültéri gyermekmedence:

Barcsi fürdőBarcsi termálfürdőBarcsi gyógyfürdőAmíg a kisgyerekek az új élményelemek adta játéklehetőséget élvezik, a létesítmény a nagyobbak számára is számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál. Az egész évben üzemelő fürdő fedett részén hét, szabadtéren pedig egy medence folyamatosan várja a vendégeket. A nyári strandszezonban a további három kültéri medencét is használhatnak a vendégek.

A belső térben egész évben elérhető három finn szauna, egy infraszauna és gőzkabin, valamint rendelkezésre áll egy 10 fős jakuzzi medence is. A négy darab gyógyvizes medence kialakítása ideális, hiszen a gyógyulni vágyó vendégek egy térben érhetik el a számukra megfelelő hőmérsékletű gyógyvizet. A beltéri részen kapott még helyet a hidegkamra és a Kneipp-taposó is.

Barcsi termálfürdőA belső térhez tartozik még egy hatsávos, 25 méteres úszómedence lelátóval, és a víz alatti csoportos és egyéni gyógytorna foglalkozásokra is alkalmassá tett tanmedence. A külső medencék közül télen is – úszófolyosóval – elérhető a 474 négyzetméter alapterületű élménymedence, ahol számos élményelem áll a vendégek rendelkezésére, köztük a közkedvelt sodrófolyosóval és az ennek belső körében kialakított nagyméretű jakuzzival.

Barcsi gyógyfürdőA fürdés mellett strandröplabda és lábtenisz pályák, játszótér, étterem és büfé várja az ide látogatókat. A fürdő területén működő gyógyászati részlegben a reumatológiai szakrendelés keretein belül gyógyászati kezelések, továbbá számos egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatás vehető igénybe.