• Bécsből érkezett a Spirit Hotel új igazgatója.

  • A korábbi években bükfürdői, sárvári és harkányi hotelek élén is megfordult.

Kaisinger András

Kaisinger András

Januártól Kaisinger András vezeti a sárvári ötcsillagos Spirit Hotelt. A szakember külföldről tért haza, eddig ugyanis a bécsi négycsillagos La Prima Fashion Hotel igazgatójaként dolgozott. „Izgatottan vágok bele az új kihívásokba, hiszen egy igazán erős és nemzetközi szinten is profi csapattal dolgozhatok együtt. Jelenleg elsődleges terveim közt szerepel a szálloda komplex, személyre szabott egészségprogramjának további fejlesztése” – nyilatkozta a kinevezése kapcsán a Spirit Hotel új igazgatója.

A 48 éves Kaisinger András a 90-es évek elejétől a Danubius Hotels több szállodájánál is megfordult: Bükfürdőn, Sárváron, Győrben és Sopronban, ahol főleg az értékesítés és a marketing terén szerzett jelentős tapasztalatokat. 2009-től egy éven át vezette a pécsi Corso Hotelt, majd a harkányi Dráva Hotel és a büki Greenfield Hotel igazgatójaként is dolgozott. Az említett bécsi szállodát 2013 eleje óta irányította.

Legutóbb két évvel ezelőtt volt vezetőváltás a Spirit Hotel élén. Akkor a Kínába költöző Alfred Hackltól Lamperth Judit vette az igazgatói feladatokat. A szálloda az elmúlt években számos elismerésben részesült. Többek között elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, a Gault & Millau Kalauz pedig a legjobb magyarországi wellness hotelnek választotta.

Spirit Hotel Sárvár

Spirit Hotel Sárvár