• 1998 óta dolgozik a szállodánál a NaturMed Hotel Carbona újdonsült vezérigazgató-helyettese.
  • A szakember fontosnak tartja a hotel innovatív kínálatának a megőrzését és fejlesztését.

Pápai Zsuzsát nevezték ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona vezérigazgató-helyettesévé. Ebben a pozícióban a négycsillagos szálloda operatív irányításáért felel. Pápai Zsuzsa lojális szakembernek számít, hiszem immár 17 éve dolgozik ugyanabban a szállodában.

A mostani kinevezése előtt a marketing és a stratégiai tervezés irányítása, valamint a guest relation részleg vezetése tartozott hozzá. 2014 óta executive marketing menedzserként a Carbona és a sárvári Spirit Hotel stratégiai tervezési és kampánymenedzsment feladataiért volt felelős, projektvezetőként pedig egy készülő preventív egészségprogram kapcsán irányította a szakmai csapat munkáját.

Pápai Zsuzsa CarbonaPápai Zsuzsa a kinevezése kapcsán elmondta, hogy munkája során a vendégek megelégedésének biztosítása mellett a dolgozók képzésére, és a minőségi szolgáltatások további fejlesztésére is kiemelt hangsúlyt fektet majd. Az új vezérigazgató-helyettes különösen fontosnak tartja a Carbona innovatív szemléletének megőrzését.

A többszörösen díjnyertes szálloda olyan nemzetközi színvonalú gyógyító és egészségmegőrző szolgáltatásokat biztosít vendégei számára, amelyekhez nem elegendő csupán a nemzetközi trendek követése, hanem innovátorként is folyamatosan jelen kell lenni a piacon. Ez a titka annak, hogy nemcsak belföldi, de francia, orosz, osztrák, német és norvég vendégek is előszeretettel látogatják Hévíz legnagyobb szállodáját.